Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.01.2013 00:17

La Titu ❚ Din 24 ianuarie, și-a deschis porțile…


A A

Belle Vie Medical, prima clinică medicală profesionistă

Belle Vie Medical, prima clinică medicală profesionistă

❚ Noua instituție medicală particulară, de altfel singura din oraș, dispune de patru cabinete modern echipate și acoperă întreaga gamă de servicii medicale, inclusiv recoltare analize și mici intervenții chirurgicale ❚ Echipa este una de excepție, în care și-au dat mâna pentru a oferi asistență profesionistă medici de renume din București - Spitalele Universitar, Filantropia, Colțea, Floreasca, Colentina, Spitalul Pediatrie-Ortoclinic ❚ Managementul Belle Vie Medical, companie cu capital integral românesc, este asigurat de: dr. Dragoș Ene, Daniela Ene, dr. Răzvan Ene și dr. Patricia Ene

 

Compania Belle Vie Medical, cu capital integral românesc, a deschis joi, 24 ianuarie, prima și singura clinică medicală din orașul Titu, Belle Vie Medical. Situată pe str. I.C. Vissarion, la parterul blocului 7A, scara B, noua instituție medicală privată dispune de patru cabinete modern echipate cu tehnică medicală de ultimă oră și acoperă întreaga gamă de servicii medicale: consultații în peste nouă specialități medicale, respectiv ecografie, explorări funcționale - EKG de repaos și de efort, montarea halter EKG și tensiune arterială, audiometrie, spirometrie, aici fiind funcțional și un punct de recoltare analize, probele fiind preluate local sau în centre de renume din București, cum remarca directorul medical Daniela Ene, coordonator al clinicii.

 

La inaugurare au participat peste 100 de invitați, printre aceștia prefectul județului Dâmbovița, Victor Sanda, însoțit de consilierul Dan Popa, senatorul Ovidiu Marius Isăilă, deputatul Iulian Vladu, precum și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Casei de Asigurări de Sănătate, medici de familie, oameni de afaceri, consilieri locali, primari, bancheri.

 

Panglica inaugurală a fost tăiată de coordonatorul clinicii Belle Vie, Daniela Ene, de directorul medical Patricia Ene și de prefectul județului, Victor Sanda. Momentul a fost precedat de o slujbă de sfințire

 

Inaugurarea oficială a fost realizată de către prefectul județului, coordonatorul clinicii, Daniela Ene, și directorul medical al clinicii Belle Vie Medical, dr. Patricia Ene, momentul fiind precedat de o slujbă de sfințire realizată de către preoții parohiei Titu.

 

Echipa de management

Belle vie Medical din Titu este o companie cu capital integral românesc, înființată de trei medici chirurgi și un farmacist în anul 2012, componența echipei de management fiind: dr. Dragoș Ene, medic specialist chirurg, Spitalul Floreasca - București, doctor în științe medicale (manager colaborator), Daniela Ene, manager cercetare studii clinice, dr. Răzvan Ene, medic specialist ortopedie-traumatologie Spitalul Universitar București, doctor în științe medicale, și asistent universitar UMF Carol Davila București (director general), dr. Patricia Ene, medic specialist ORL Spitalul Universitar București, doctor în științe medicale.

 

Potrivit coordonatorului, Daniela Ene, Belle Vie este o clinică modernă, capabilă să susțină servicii medicale de înaltă performanță, având ca obiective asistența medicală în orașul Titu și în peste zece localități din proximitate, obiective logistice și obiective științifice.

“Ne dorim foarte mult să devină un centru medical de referință la nivelul întregului județ”, a declarat la eveniment Daniela Ene.

Personalul auxiliar a fost recrutat și angajat din orașul Titu, aceasta însemnând locuri de muncă și creștere economică locală.

 

Structură și specialități

“În cadrul acestei clinici, vrem să oferim servicii medicale și chirurgicale în peste nouă specialități, dintre care aș menționa: pediatria, cardiologia și medicina internă, oftalmologia, ORL, ginecologia, dermato-venerologie. Avem și un mic cabinet de fiziokinetoterapie și recuperare medicală, departament de medicina muncii și un punct de recoltare. În cadrul punctului de recoltare avem colaborări cu laboratoare locale și cu laboratoare de prestigiu din București unde vom putea să asigurăm analize de performanță, inclusiv analize genetice, dacă vor exista doritori”, a declarat dr. Patricia Ene, care a prezentat în continuare echipa medicală.

Peste o sută de invitați au participat la inaugurarea oficială
a primei și singurei clinici medicale din Titu

 

Aceasta este compusă din medici de renume din Spitalul Universitar București, Spitalul Filantropia, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul Pediatrie Ortoclinic București și Spitalul Clinic Colentina - “oameni tineri, cu experiență și avânt profesional, care aduc știința și calitățile lor medicale în slujba oamenilor de aici”.

 

Priorități de asistență medicală

Potrivit dr. Patricia Ene, dorința echipei medicale este de a putea ajuta pacienții în stabilirea diagnosticului, efectuarea unei terapii corecte și de înaltă performanță, terapii medicale care se pot asigura atât la nivelul clinicii Belle Vie Medical, cât și ulterior - dacă sunt probleme care necesită îngrijiri speciale - în spitalele din București unde activează medicii din clinică. Belle Vie Medical mai are înscrise ca priorități acțiunile profilactice: campanii de informare pentru diferite afecțiuni, efectuarea unor programe medicale pentru afecțiunile cronice.

Belle Vie este o clinică medicală modernă, capabilă să ofere servicii de înaltă performanță locuitorilor din Titu și din zece localități învecinate

 

“Avem și partea de fiziokinetoterapie și recuperare medicală unde pacienții vor putea efectua procedurile respective. Aparatele pe care le punem la dispoziție sunt cu ultrasunete, cu curenți diadinamici galvanici și un aparat de laserterapie. Asigurăm de asemenea mici intervenții chirurgicale în cadrul clinicii și mici urgențe medicale și chirurgicale, în cazul în care există solicitări pe plan local. Avem o serie de aparate cu care vom putea să asigurăm aceste mici intervenții în cadrul specialităților chirurgicale”, a adăugat dr. Patricia Ene.

 

Planul de acțiune Belle Vie Medical

De asemenea, coordonatorul clinicii, director medical Daniela Ene, a spus că gama de servicii oferite de clinica Belle Vie Medical este una la standarde europene și se adresează deopotrivă persoanelor fizice, cât și companiilor:

“Pentru ambele tipuri de clienți, planul de acțiune Belle Vie Medical urmărește: acțiuni curative și tratament, acțiuni profilactice și acțiuni sociale. Ne dorim, într-adevăr, să devenim prima alegere a locuitorilor din Titu, să le oferim servicii de înaltă calitate și să le dăm încredere în sistemul medical. (...) Foarte important pentru noi este stabilirea și încheierea contractului cu Casa de Asigurări Dâmbovița, în vederea dezvoltării serviciilor medicale oferite și a asistenței recuperării bolnavilor, colaborare directă strânsă cu instituțiile medicale din Titu și proximitate, în mod deosebit, medicii de familie. Ne dorim și ne-am propus construirea unor programe dedicate bolnavilor cronici, spre exemplu boli cardio-vasculare, diabet, cancer, și identificarea factorilor determinați în accesarea de fonduri europene în vederea dezvoltării”.

 

Virgil Voinescu || [email protected]



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
473 de locuri de muncă disponibile
Construcțiile, în picaj
Sistemul informatic al fiscului nu stă foarte bine
Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Euro-orașul 2040

Acum, la ceas electoral, e bine să identificăm perspectivele orașului spre orizontul anului 2040. Normal, următorii 4 ani sunt importanți, dar să încercăm și un exercițiu de imaginație pe termen lung.

Dezvoltarea unui oraș în 2040 implică o abordare holistică, îmbinând tehnologia cu durabilitatea și considerând nevoile în schimbare ale populației. Să ne referim... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale