Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2014 08:03

Marian Timpuriu e mândru de tinerii săi handbaliști


A A

"Băieții mei au intrat foarte bine în turneu, meritul este al lor"


Handbaliștii de la Petrol Moreni au evoluat senzațional la turneul semifinal, iar meritul este și al antrenorului Marian Timpuriu

❚ Petrol Moreni și-a îndeplinit obiectivul, calificarea la turneul final de handbal juniori I, după ce a câștigat la pas grupa semifinală A ❚ Oficialii clubului dâmbovițean nu vor face demersurile necesare pentru a organiza la Târgoviște și turneul final, din cauza cheltuielilor mari

 

L.D.


 

Handbaliștii de la Petrol Moreni sunt pe val, după ce au reușit să se califice fără înfrângere la turneul final de handbal juniori I. Elevii lui Marian Timpuriu au obținut nouă puncte în grupa semifinală A, înregistrând victorii la pas de Liceul “Traian Vuia” Reșița (35-32), LPS Piatra Neamț (32-21) și LPS Cluj Napoca (40- 31).

 

Petrol Moreni a dispus de un lot de handbaliști format din Bogdan Purice, Andrei Pandalache, Ion Văcaru - portari, Alexandru Andrei, Robert Bucă, Cosmin Butoiu, Octavian Bratu - extreme, Vlăduț Marinoiu, Răzvan Nicolae, Radu Ștefănescu - interi, Alexandru Stoica, Dionis Oprea - pivoți, Tiberiu Ciuculete și Bogdan Trandafir - coordonatori de joc.

Meritul acestor performanțe îi aparține în mare măsură lui Marian Timpuriu, cel care se ocupă de șlefuirea micilor talente de la Moreni, care a oferit un interviu pentru “Jurnal de Dâmbovița”.

 

Rep.: Ați reușit performanța de a vă califica la turneul final. V-ați fi așteptat la un asemenea parcurs?

- Ne-am așteptat la așa ceva, având în vedere că am avut ca obiectiv calificarea la turneul final, așa cum ne-am propus încă din vara anului 2013.


Rep.: Veți face demersurile necesare pentru ca turneul final să fie găzduit tot la Târgoviște?

- Nu vom face demersuri să organizăm turneul final, pentru că sunt cheltuieli foarte mari și să le suporte un singur club, este foarte greu. Turneul este mai lung, de cinci zile, deci cheltuielile sunt mult mai mari.

 

“La anul vrem o medalie”

Rep.: Ce doriți să obțineți la turneul final?

- Nu avem un obiectiv la turneul final, însă vom merge să facem o figură cât mai frumoasă acolo. Noi participăm cu o generație mai mică cu un an, iar cu acești copii ne dorim să obținem la anul o medalie.

 

Rep.: Care au fost remarcații turneului din echipa dumneavoastră?

- Printre remarcați se numără Radu Ștefănescu, Dionis Oprea, Cosmin Butoiu și Tiberiu Ciuculete, cam aceștia ar fi.

 

Rep.: Cum au fost jocurile? Care a fost cel mai dificil meci?

- Toate meciurile au fost dificile, pentru că atunci când te califici în primele 16 echipe din România, nivelul este foarte ridicat și șansele sunt jumătate-jumătate. Băieții au intrat foarte bine în turneu și atunci mie mi s-au părut meciurile foarte simple la final, dar încărcătura a fost foarte mare, iar meritul este al copiilor.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale