Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.12.2020 00:21

Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște susține...


A A

"Avem în continuare risc mare de infectare"


❚ „Trebuie să recunoaștem că în continuare avem risc de infectare pe mijloacele de transport, iar cel mai mare risc de infectare îl avem pe supermarketuri” ❚ „Deocamdată există îngrijorare, dar nu există probleme majore de funcționare...”

 

VIOLETA STANCIU


Pentru a preveni infectarea în masă a salariaților cu noul tip de coronavirus și compromiterea activității de producție, marii agenți economici din zona industrială a municipiului Târgoviște și-au luat măsuri speciale de protecție a angajaților! Potrivit liderului de sindicat, Nicolae Dragodănescu, societățile serioase s-au organizat destul de bine din acest punct de vedere în sensul că salariații primesc zilnic măști de protecție, soluții dezinfectante la locul de muncă, unde se asigură și distanțarea fizică, iar ieșirea și intrarea la locul de muncă se face decalat. În opinia liderului de sindicat, pericolul cel mai mare de infectare se află în marile centre comerciale, în supermarketuri, dar și pe mijloacele de transport în comun... „Pe partea de infectare cu COVID-19 este în continuare o situație ușor îngrijorătoare, nu s-a agravat, suntem conștienți că nu vom scăpa de această pandemie, suntem conștienți că soluția este să ne protejăm, nu să stăm încuiați în case, pentru că așa merg lucrurile și așa poate să funcționeze. Suntem conștienți că dacă avem cazuri multe întro societate riscăm numai prin faptul că sunt izolați ceilalți salariați să blocăm fluxul de producție și să avem mari probleme din cauza asta. Să știți că toate societățile serioase au luat măsuri foarte stricte de protecție de la faptul că salariații primesc zilnic mască și toate locurile de muncă sunt distanțate, intrarea și ieșirea de la program se face decalat, să nu se întâlnească foarte mulți în zona vestiarelor, se dezinfectează peste tot, există peste tot soluții dezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe. Lucrurile așa trebuie ținute sub control. Trebuie să recunoaștem că în continuare avem risc de infectare pe mijloacele de transport, iar cel mai mare risc de infectare îl avem pe supermarketuri, în marile centre comerciale, acolo avem risc de infectare, nu în piețe. Aici a fost o tâmpenie, pentru că dacă se asigura în piețe același regim de evacuare... Un risc mare este și pe transportul public, unde avem norme pe care le aplicăm inclusiv la Transport Public Local Târgoviște unde am rărit cursele, facem în așa fel încât să avem mai puțini pasageri. Nu este simplu să mergi cu autobuzul la jumătate, nu e deloc simplu, ca și eficiență. E un efort pe care îl facem doar din dorința de a funcționa și a depăși această situație pandemică... vom vedea ce se va mai întâmpla. Deocamdată există îngrijorare, dar nu există probleme majore de funcționare...”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale