Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.08.2023 00:14

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, confirmă:


A A

Avansează procedurile pentru proiectul DN 7 Bâldana - Titu

Avansează procedurile pentru proiectul DN 7 Bâldana - Titu

*Secretarul de stat a mai declarat că și noul tronson de la Autostrada A1, spre DN7, va intra în Comisia de Avizare

 

Demersurile privind realizarea unui proiect important pentru infrastructura rutieră din județul Dâmbovița, continuă să avanseze! Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoiu, fost consilier județean, a transmis recent într-o intervenție a sa că proiectul tehnic pentru DN 7 Bâldana – Titu, a intrat  în Comisia pentru Avizare al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„La începutul lunii iunie 2023 a fost emisă autorizația de construire pentru DN 7. De asemenea, executantul pregătește ternul în acest moment, iar proiectul tehnic a intrat în Comisia pentru Avizare al CNAIR, chiar undeva prin luna iulie. Eu sunt convins că lucrările se vor desfășura conform programului, sper să nu existe întârzieri și să avem un drum modernizat în zona Titu - Bâldana”, a transmis Ionuț Săvoiu.

Secretarul de stat a mai declarat că și noul tronson de la Autostrada A1, spre DN7, va intra în Comisia de Avizare. De asemenea, și acest proiect face parte din același program de modernizare a drumului Bâldana - Titu.

„În curând va intra în Comisia Interministerială de Aprobare, înainte de aprobarea indicatorilor tehnico-economici și lansarea licitației de proiectare și execuție, și tronsonul de drum nou de la Autostrada A1, către DN7, din zona Corbii Mari, pe lângă Potlogi, satul Pitaru,  comuna Odobești și direct legătura cu DN7. Vorbim despre un proiect care face parte din același program de finanțare, cu modernizarea drumului de la Bâldana, la Titu. În cadrul aceluiași program vom avea zilele următoare semnarea contractului pentru Târgoviște - Sinaia, iar în acest fel vom intra în faza de proiectare”, a mai completat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale