Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2023 00:20

La Târgoviște,


A A

Autogara de pe Șoseaua Găești, în "focurile" șantierului

Autogara de pe Șoseaua Găești, în

*Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități

 

Ștefan Khalil


 

Dacă autogara de pe Calea Ialomiței este foarte aproape de inaugurare, la cea de-a doua autogară construită de administrația locală, cea de pe Șoseaua Găești, lucrările sunt în plină derulare. Noua stație de capăt face parte tot din proiectul privind reabilitarea transportului public local târgoviștean. Construcția este realizată pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, sală de așteptare, cu toate facilitățile necesare călătorilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități.

Până în acest moment, în cadrul proiectului de reabilitare al transportului public local, au fost reabilitate străzi în lungim de 5,4 kilometri (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Locotenent Stancu Ion, strada Gării, precum și pasajul de pe calea ferată de pe DN 72, în apropiere de Complexul Pavcom).

Totodată, au fost modernizate stațiile de călători, au fost construite trei stații de capăt, depoul de pe Calea Ialomiței și au fost implementate sisteme integrate de management al transportului public. Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare de bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple. Proiectul a fost implementat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Programul Insulelor Ecologice Digitalizate, gata de lansare
Sprijin pentru Căminul de Bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
„Pârjol” de amenzi sanitar-veterinare în zeci de unitățile comerciale
Centrul de asistență medico-socială, cumpărat de primărie
Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale