Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.11.2023 00:15

CJP Dâmbovița anunță...


A A

Au fost aprobate 116 bilete de tratament balnear

Au fost aprobate 116 bilete de tratament balnear

Casa Județeană de Pensii (CJP) Dâmbovița a anunțat că pentru seria a-17-a din anul 2023, cu date de plecare în perioada 14 - 18 noiembrie, au fost aprobate un număr de 116 bilete de tratament balnear destinate beneficiarilor din județul Dâmbovița. Aceste bilete vor oferi posibilitatea de a beneficia de tratament în diverse stațiuni balneare de renume din țară.

Stațiunile incluse în această serie de tratamente balneare sunt: Herculane, Govora, Saturn, Căciulata, Pucioasa, Olănești, Felix, Covasna, Buziaș, Sărata Monteoru și Amara, oferind astfel o gamă diversificată de opțiuni pentru beneficiari. Informațiile referitoare la repartizarea biletelor pot fi consultate atât la sediul Casei Județene de Pensii Dâmbovița, cât și pe site-ul instituției, oferind astfel o modalitate comodă de acces la aceste informații. Eliberarea efectivă a biletelor de tratament se va desfășura în perioada 01 - 07 noiembrie 2023, în conformitate cu programul stabilit. Beneficiarii vor fi anunțați cu privire la repartiția biletelor printr-un contact telefonic individual.

Un aspect important de menționat este că fiecare beneficiar trebuie să achite o contribuție individuală pentru biletul de tratament, în valoare de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă aceștia beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme care nu sunt integrate în sistemul public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală se calculează ca fiind 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigului brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Pentru a primi biletul de tratament, beneficiarii trebuie să se prezinte personal la Casa Județeană de Pensii Dâmbovița, având la ei talonul de pensie aferent lunii octombrie 2023 și recomandarea medicală. Aceste documente sunt esențiale pentru a se asigura că tratamentul va fi acordat în conformitate cu necesitățile individuale ale beneficiarilor” , au transmis reprezentanții Casei de Pensii Dâmbovița.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social
113 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale