Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.06.2024 00:17

Parada BABEL a animat luni seară Târgoviștea


A A

Artiști din 30 de țări, prezenți la Festivalul BABEL

Artiști din 30 de țări, prezenți la Festivalul BABEL

Sute de târgovișteni au admirat luni seara Parada Babel, cea mare atracție a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului BABEL! Artiștii sosiți din țară și din străinătate au pornit în paradă pe străzile din zona centrală a orașului pe traseul Parcul Chindia (Teatrul de Vară) – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Str. Poet Grigore Alexandrescu (între sensul giratoriu și intersecția dintre strada Poet Grigore Alexandrescu și Bulevardul Libertății).

În fruntea coloanei s-a aflat fanfara, muzica ei răsunând peste oraș. Nu au lipsit artificiile și păpușile uriașe, mașini ale festivalului, voluntari, participanți din diferite colțuri ale lumii, reuniți într-un periplu al prieteniei, iar atracția serii a  fost reprezentată de  motocicliști. Aceștia au fost  prezenți în număr foarte mare la Parada Babel Fast, turându-și motoarele la maxim și creând o atmosferă de adevărat Babel, spre satisfacția târgoviștenilor prezenți în număr mare pe traseu. 

Parada s-a oprit la Casa Sindicatelor, unde de la ora 22:00, s-a desfășurat primul spectacol de dans vertical al trupei Il Posto Vertical Dance & Marco Castelli Small Ensemble din Italia. Spectacolul „LoveBar” a avut loc pe peretele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, oferind publicului o experiență vizuală și artistică deosebită. Arhitectura clădirii a jucat un rol central în desfășurarea spectacolului, influențând și modelând fiecare mișcare a dansatorilor. Târgoviștenii, prezenți în număr destul de mare la acest eveniment, au avut ocazia să fie martorii unei premiere în orașul lor, bucurându-se de un spectacol inovator și plin de emoție.

Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului BABEL, organizat de Teatrul Municipal Tony Bulandra, ajuns la cea de a XII-a ediție, se desfășoară în perioada 10-16 iunie 2024. Festivalul Babel continuă să surprindă prin diversitatea și calitatea spectacolelor oferite, contribuind astfel la îmbogățirea culturală a comunității.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Controale ITM în industria metalurgică
Sprijin pentru Asociația „Centrul Diaconal Casa Creștină”
Medicii de familie au rămas în 2024 cu același plafon ca în 2023
DEER continuă campania dedicată utilizatorilor și publicului larg pentru o informare corectă despre activitățile sale și pașii schimbării furnizorului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni

Ori altminteri spus, este acum mare înghesuială de prezidențiabili la poarta care duce la „tronul” ăla. Și apropo de luptă, pe măsură ce crește numărul competitorilor - și o să mai crească, așteptându-se a intra la înghesuială și candidatul PSD - aceasta se întețește în cel mai neaoș stil mioritic. Deocamdată, pentru că vara asta de infern nu-i bate la cap și pe bravii... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale