Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2024 00:12

La APIA Dâmbovița, până la data de 31 iulie 2024 inclusiv,


A A

Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții

Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții

Producătorii din domeniul apicol pot depune cererile de plată și documentele doveditoare pentru intervențiile în acest sector până la data de 31 iulie 2024 inclusiv, stabilite în cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 și finanțate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și de la bugetul de stat. Potrivit directorului executiv al APIA Dâmbovița, Corina Gârleanu solicitanții depun o singură cerere de plată la Centrele APIA, însoțită de documentele justificative pentru cheltuielile din  perioada 1 ianuarie – 31 iulie inclusiv, a anului de cerere.

„Instituția noastră pune la dispoziția beneficiarilor formularele necesare implementării intervențiilor aferente sectorului apicol. Apicultorii care au efectuat achiziții de produse/servicii înainte de publicarea în M.O.F trebuie să respecte condițiile de eligibilitate prevăzute în ghidul solicitantului.

Plata sprijinului financiar se va efectua de către APIA după finalizarea controalelor administrative si pe teren în vederea centralizarii sumelor eligibile cu încadrarea în plafonul alocat pentru fiecare intervenție. Solicitanții au obligația păstrării și arhivării tuturor documentelor care au legătură cu intervențiile în sectorul apicol 2023-2027 pe o perioadă de cel puțin 5 ani de la întocmirea acestora”, transmite directorul executiv al APIA Dâmbovița, Corina Gârleanu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale