Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.06.2015 00:06

Remus Gâlmencea, un antrenor fericit


A A

"Aninoasa merită promovarea în Liga a III-a"


Remus Gâlmencea l-a „învins” pe Alin Lipa în meciul de baraj. Duelul antrenorilor a fost câștigat de dâmbovițeni

❚ Remus Gâlmencea l-a „citit” pe Alin Lipa și l-a învins tactic, Aninoasa fiind echipa superioară în partida retur ❚ „Avem o conducere foare bună la echipă, care ne-a asigurat liniște, având toate condițiile necesare. Noi am citit foarte bine adversarul în meciul tur și am văzut ce puncte bune au. Eu știam sigur că suntem peste ei ca valoare”, a spus la finalul returului Remus Gâlmencea

COSTINEL NEAGU

 


Aninoasa a făcut o partidă foarte bună la Valea Ursului și a învins pe merit Unirea Bascov. Remus Gâlmencea l-a „citit” pe Alin Lipa și l-a învins tactic, Aninoasa fiind echipa superioară în partida retur. Antrenorul Aninoasei spune că echipa sa merită să promoveze în Liga a III-a, dar că acolo va fi mult mai dificil decât în Liga a IV-a.

„Colectivul acesta merită o promovare în Liga a III-a. După cum v-am mai spus, este un colectiv unit și valoros. Avem o conducere foare bună la echipă, care ne-a asigurat liniște, având toate condițiile necesare. Noi am citit foarte bine adversarul în meciul tur și am văzut ce puncte bune au. Eu știam sigur că suntem peste ei ca valoare. Singurul lucru de care ne era frică era arbitajul, dar brigada de arbitri s-a achitat extraordinar de sarcini și vreau să îi felicit pentru prestația avută în acest meci. De acum încolo începe greul pentru noi. Avem o echipă bunicică, dar Liga a III-a înseamnă altceva, e alt fotbal. Sunt încântat că i-am făcut fericiți pe suporterii nostri, care au venit în număr foarte mare să ne susțină. Noi avem suporteri cum nu au multe echipe de prima ligă. De asemenea, am demonstrat anumitor personae care nu aveau încredere în noi că vindem, că nu a fost așa”.

Lipa recunoaște: „Aninoasa a fost mai bună”

De partea cealaltă, Alin Lipa, antrenorul echipei din Bascov, a recunoscut superioritatea echipei din Aninoasa, spunând că a meritat să promoveze în Liga a III-a. Antrenorul echipei din Bascov admite că a contat în această dublă manșă exepriența superioară a echipei din Aninoasa, echipa antrenată de Remus Gâlmencea fiind la al doilea baraj consecutiv.

„Trebuie să recunoaștem că Aninoasa a fost mai bună astăzi. Vreau să îmi felicit echipa pentru efortul depus, precum și cei care au intrat pe parcursul jocului, în special pe Boboacă, care a făcut o partidă foarte bună. Trebuie să fim bărbați și să privim lucrurile în viitor. Aninoasa a fost astăzi echipa mai bună, dar mergem mai departe. Cred că experiența lor la baraj a contat în această dublă manșă. Ei au avut și jucători mai exeperimentati, plus că noi am intrat timorați pe teren. Noi am avut două ocazii clare și nu am marcat, pe când ei au marcat. Dacă nu marchezi, te pedepsește fotbalul. Vreau să multumesc conducerii clubului pentru condițiile oferite, dar trebuie să o luăm de la capăt”, a declarat Alin Lipa.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale