Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.09.2016 00:06

Liga a III-a. FC Aninoasa - Sporting Roșiori 1-0 (1-0)


A A

Aninoasa a găsit drumul spre victorie

Aninoasa a găsit drumul spre victorie
FC Aninoasa a bifat primul succes al sezonului, după un meci complicat cu Sporting Roșiori

* Penescu a transformat un penalty pe finalul primei reprize, apoi gazdele au rezistat în avantaj, chiar și după eliminarea lui Călinescu

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Aninoasa. Spectatori: 450. A marcat: Penescu (43-penalty). Șuturi la poartă: 4-10. Șuturi pe poartă: 2-7. Cornere: 8-8. Au arbitrat: Bogdan Dumitrache 5,5 – Ionuț Neacșu 7, Mihaela Țepușă 6 (toți din București). Observatori FRF: Andrei Gheorghe (Ploiești), Mihai Costache (București). Cartonașe galbene: Călinescu (64, 65), Neguț (90), Bărboiu (90+3) / Ivănică (21), Lătea (41). Cartonaș roșu: Călinescu (66).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, A. Ștefan, Coman, I. Ștefan – Călinescu, C. Dinu, Cernea (81 Pahonțu), Penescu (90+2 A. Neacșu) – Calofir (67 Diță), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Roșiori: Munteanu – Voicu, Floricel, D. Neacșu, Pâslaru – Moșteanu – Lătea, Ivănică (46 Firoiu), Vâlcică (81 Tonca), Ștefănescu (53 Cercel) – Călin. Antrenor: Cristian Negru.

După trei egaluri consecutive, Aninoasa a reușit prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Sporting Roșiori. Cristi Bălașa a schimbat sistemul pentru acest joc, lângă vârful clasic Neguț, avansându-l pe Calofir, pentru a da o consistență mai mare atacului. Mutarea avea să se dovedească inspirată, cel puțin în prima repriză, când Aninoasa a atacat mai mult, având oportunități de gol. Prima ocazie o notăm în contul amfitrionilor, șutul lui Neguț (11), din careu, fiind blocat de Munteanu. Roșiori răspunde un minut mai târziu, când Călin șutează periculos de la 25 de metri, dar Bărboiu respinge în corner. Vizitatorii sunt din nou aproape de gol prin Călin (13), șutul acestuia de la 30 de metri lovind bara porții. Cernea (16, 26) apare cu două ocazii pentru Aninoasa, dar scorul rămâne alb. Roșiori revine în atac și are șansa deschiderii scorului în minutul 30, când Ștefănescu trimite periculos pe lângă poartă, de la 30 de metri, din lovitură liberă. Finalul reprizei aparține gazdelor, care deschid scorul din penalty. Cernea șutează din careu, mingea lovește mâna lui D. Neacșu, iar centralul acordă penalty, contestat vehement de oaspeți. Penescu (43) transformă fără emoții și Aninoasa intră la cabine cu avantaj pe tabelă.

Gazdele rezistă după pauză

Dacă prima repriză fost antrenantă, cu multe faze de poartă pentru ambele echipe, partea secundă a aparținut în mare parte echipei vizitatoare, care a dominat în multe momente jocul. Roșiori are o ocazie importantă în minutul 57, când Cercel șutează peste poartă din poziție favorabilă. Jocul se încinge după ce Călinescu este eliminat de arbitru pentru două cartonașe galbene atrase în două minute (64, 65). Aninoasa se retrage în apărare și cedează inițiativa oaspeților. Sporting este aproape de gol în minutul 72, când șutul lui Călin lovește bara porții lui Bărboiu. Roșiori caută egalarea, dar Vâlcică (85) șutează pe lângă poartă, din afara careului. Finalul jocului aparține oaspeților, care sunt aproape să plece cu un punct, doar că șutul periculos al lui Moșteanu (87) este scos de Bărboiu. După trei egaluri consecutive, Aninoasa obține prima victorie în campionat. Dacă în prima repriză localnicii au avut mai multe șanse de gol, în partea secundă au preferat să facă un joc de așteptare, având și dezavantajul omului în minus. Roșiori a lăsat o bună impresie la Aninoasa, de unde putea să plece neînvinsă. Etapa viitoare, echipa lui Cristi  Bălașa va juca la Moreni, în derby-ul județean cu Flacăra.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale