Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2016 00:07

Prezență târgovișteană sub tricolor


A A

Andrei Vlad, convocat la naționala U18 pentru "4-nations Tournament"

Andrei Vlad, convocat la naționala U18 pentru
Târgovișteanul Andrei Vlad (foto centru) e foarte apreciat la CSU Craiova, dar și la naționala U18 a României

❚ Portarul târgoviștean de la CS Universitatea Craiova a fost cooptat în lotul tricolor de selecționerul Adrian Boingiu pentru un turneu amical care se desfășoară în Suedia în aceste zile ❚ În sezonul trecut, puștiul minune al formației oltene a fost cea mai tânără rezervă de portar din Liga I, luând locul pe bancă la nici 17 ani împliniți ❚ „Momentan mi-e bine aici, la Craiova, dar odată și odată o să vreau să merg la un club mare din Europa. Îmi place foarte mult campionatul Germaniei, și Bayern München în special, dar sunt conștient că e foarte greu să ajung acolo”, a mărturisit Andrei Vlad pentru site-ul Federației Române de Fotbal

LIVIU DOBRE


Goalkeeper-ul târgoviștean Andrei Vlad, care este legitimat la formația de prima ligă CS Universitatea Craiova, a fost convocat la reprezentativa U18 a României. „Tricolorii” participă în aceste zile la „4-nations Tournament”, în Suedia, un turneu amical la care mai iau startul reprezentativele țării gazdă, Poloniei și Norvegiei, urmând să se joace după sistemul fiecare cu fiecare. România U18 va întâlni astăzi, de la ora 20.00, pe Suedia. Următorul meci al selecționatei condusă de Adrian Boingiu va fi sâmbătă, la ora 15.00, cu Norvegia, pentru ca luni să joace cu Polonia, în ultimul meci al turneului.

Cea mai tânără rezervă de portar din Liga I în sezonul trecut

În sezonul trecut, Andrei Vlad a fost cea mai tânără rezervă de portar în Liga I, fiind convocat în lotul de seniori al Universității Craiova la nici 17 ani împliniți. De altfel, acesta s-a mai aflat în câteva rânduri pe banca de rezerve a formației oltene, fiind considerat o tânără speranță. Mai mult, a fost titular incontestabil în naționala U17 a României, pentru ca apoi să facă pasul la reprezentativa U18. La turneul final al juniorilor B, CSU Craiova s-a clasat pe locul 3, iar titlul de cel mai bun portar al turneului i-a revenit lui Andrei Vlad.

Idolul său este Manuel Neuer

Goalkeeper-ul originar din Târgoviște își dorește să se impună la CSU Craiova și pe viitor să facă pasul către o echipa mare din Europa.

„Idolul meu este Manuel Neuer. E cel mai bun portar din lume la ora actuală, așa cred eu. Momentan mi-e bine aici, la Craiova, dar odată și odată o să vreau să merg la un club mare din Europa. Îmi place foarte mult campionatul Germaniei, și Bayern München în special, dar sunt conștient că e foarte greu să ajung acolo”, mărturisea Andrei Vlad în urmă cu ceva luni pentru site-ul Federației Române de Fotbal, la prima sa convocare la naționala U18 a României.

Lotul U18

Lotul complet convocat de selecționerul Adrian Boingiu pentru turneul amical din Suedia

Portari: Alexandru Costache (Concordia Chiajna), Andrei Vlad (CSU Craiova)

Fundași: Denis Haruț (ACS Poli Timișoara), Cristian Dima (Dinamo București), Andrei Trusescu (FC Dănuț Coman Pitești), Andrei Chindriș (Universitatea Cluj), Tudor Băluță (Viitorul Constanța), Daniel Chifu (Universitatea Cluj), Dan Berci (Universitatea Cluj)

Mijlocași: Raul Vidrășan (Viitorul Constanța), Marco Dulca (Swansea City - Anglia), George Ganea (Virtus Entella - Italia), Alexandru Mățan (Viitorul Constanța), Liviu Gheorghe (Dinamo București), Andrei Cordea (Ardealul Cluj)

Atacanți: Ioan Dumiter (LPS Banatul Timișoara), Claudiu Micovschi (Genoa FC - Italia), Andrei David (Unirea Alba Iulia).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale