Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.04.2018 01:10

Amenințată la un meci de Onoare


A A

Andreea Dinu și-a anunțat retragerea din arbitraj

Andreea Dinu și-a anunțat retragerea din arbitraj

❚ ,,Nu am fost lovită, dar am fost împinsă, huiduită, amenințată. Iar amenințările nu aș vrea să le reproduc, au fost groaznice. În presiunea aia, puteam să-mi iau o sticlă în cap și să nu mai vin acasă”, s-a exprimat tânăra arbitră, contabil de meserie ❚ ,,Arbitrajul la nivel județean este de râsul lumii, e groaznic ce se întâmplă, nu ne respectă nimeni. Am făcut protestul din iarnă și ce s-a rezolvat? Nu s-a rezolvat nimic”, a completat Andreea ❚ ,,I-am certat și înjurat pe arbitri. Centralul și asistenta au făcut japcă pe față, fără nicio rușine, bine că nu au plecat bătuți. După alegeri, cred că mă voi retrag din campionat”, am prins și o reacție din partea lui Florin Bărăceanu, liderul echipei PCM Ungureni

COSTIN MIHAI

 


 

Andreea Dinu, o tânără de 22 de ani, contabil de meserie, este ultimul abandon din arbitrajul dâmbovițean. ,,O să merg miercuri la meciul de cupă de la Urziceanca, din respect pentru domnul președinte Ioan Negoescu, după care o să-mi depun cerere de retragere. Nici măcar nu vreau să fac raport suplimentar, după cele întâmplate la meciul PCM Ungureni – Unirea Cobia, îl fac degeaba. Arbitrajul la nivel județean este de râsul lumii, e groaznic ce se întâmplă, nu ne respectă nimeni. Am făcut protestul din iarnă și ce s-a rezolvat? Nu s-a rezolvat nimic. S-a întâmplat să am colegi cu care am fost la meciuri, au luat bătaie și iar nu s-a rezolvat nimic. E deranjant că nu se iau decizii mai aspre cu echipele care provoacă asemenea incidente, să avem și o noi o protecție. Ar trebui să fie mult mai duri în a lua decizii și cred că ar trebui o schimbare în fotbalul dâmbovițean. Sunt un om foarte serios, de ce se merg să mă înjure toată lumea duminica? Eu nu am niciun interes cine câștigă, nu mă îngrașă cu nimic. Am venit să alergăm, să facem puțină mișcare, să plece toată lumea mulțumită acasă și nu să ne omorâm între noi”.

,,Nu vreau să-mi pun viața în pericol!”

Practic, de unde pleacă teama și dezgustul tinerei arbitre. ,,Nu am fost lovită, dar am fost împinsă, huiduită, amenințată. Iar amenințările nu aș vrea să le reproduc, au fost groaznice. În presiunea aia, puteam să-mi iau o sticlă în cap și să nu mai vin acasă. Duminica, la meciurile unde arbitrez, tot arborele meu genealogic sughite. Tot balamucul de la Ungureni a plecat de la faptul că cei de la Cobia au marcat golul victoriei (6-5) în ultimul minut. Poate Bărăceanu e obișnuit să vorbească așa cu ceilalți colegi, care probabil au acceptat asta sau l-au ajutat, eu nu am fost una dintre ei și cred că asta l-a deranjat atât de tare, că nu m-am pierdut în fața lui. Tocmai de aceea am decis să mă retrag din activitatea asta, pentru că nu vreau să-mi pun viața în pericol. Deranjant e că, dacă nu se ține cont de femei la meciuri, nu mă miră nimic cu ce se întâmplă cu bărbații”. Meciul a fost oficiat la centru de un alt arbitru cu studii superioare, juridice, Richard Ștefan, tineri traumatizați de tratamentele de care au parte pe stadionele județului, în fotbalul condus de aproape trei decenii de același personaj trist, Tudor Emil (67 de ani).

Bărăceanu: ,,I-am certat și înjurat pe arbitri, au făcut japcă pe față!”

,,Eu sunt o persoană dreaptă și nu ascund că i-am certat și înjurat pe arbitri. Cei de la Cobia au încercat la pauză să mă convingă să le dau meciul, însă eu nu fac așa, și m-au bătut cu arbitrii. Centralul și asistenta au făcut japcă pe față, fără nicio rușine, bine că nu au plecat bătuți. După alegeri, cred că mă voi retrag din campionat”, am prins și o reacție din partea lui Florin Bărăceanu, liderul echipei de Liga a 5-a, PCM Ungureni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale