Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.10.2014 00:03

Chiar dacă este sub contract cu Pandurii Tg. Jiu, unde pregătește echipa satelit


A A

Adi Bogoi nu ar refuza Chindia

Adi Bogoi nu ar refuza Chindia

❚ „Sunt născut și crescut în Târgoviște, putem vorbi, e de discutat. Echipa asta s-a înființat cu mine, s-a antrenat cu mine, a promovat cu mine, după care au venit alții să o ducă în C” ❚ „Nu există un vinovat principal, toți sunt vinovați. Cu lotul existent, ei nu aveau voie să fie pe locul 9. Și bugetul este mult mai mare decât al celorlalte echipe, credeți-mă, știu tot ce mișcă în Liga a III-a” ❚ „Spre deosebire de alții, care au tras ca disperații să rămână la Chindia, eu am avut demnitate și am ales să plec. Știi ce mă deranjează? Că ei au retrogradat echipa și că tot ei sunt regretați”

COSTIN MIHAI


Adrian Bogoi este văzut de mulți ca fiind cel mai indicat să preia banca tehnică a Chindiei, chiar după meciul de astăzi, cu CS Ștefănești. Cătălin Mișu, singurul sponsor al echipei, ar merge pe mâna lui Bogoi, care face o treabă bună cu niște copii la Pandurii II Tg. Jiu, formație aflată pe locul 5 în seria C4, la patru puncte de liderul Național Sebiș.

Nici Bogoi nu lasă impresia că ar refuza Chindia, chiar dacă se află sub contract cu gruparea gorjeană. „Sunt născut și crescut în Târgoviște, putem vorbi, e de discutat”.

 

Rep.: Adi, oamenii te vor înapoi antrenor la Chindia. Ai fi dispus să revii la Târgoviște?

- Echipa asta s-a înființat cu mine, s-a antrenat cu mine, a promovat cu mine, după care au venit alții să o ducă în C. De doi ani și jumătate nu am vrut să mai vorbesc cu nimeni de la Târgoviște, ce să mai vorbesc, că au venit marii antrenori să strice ce am făcut eu? Știi ce mă deranjează? Că ei au retrogradat echipa și că tot ei sunt regretați. În fine, se poate discuta despre o colaborare. Eu am un contract în acest moment, mi-e bine aici, însă e de vorbit. Atenție mare, spre deosebire de alții, care au tras ca disperații să rămână la Chindia, eu am avut demnitate și am ales să plec. Nu mai puteam să stau în prostia aia. Un an și ceva lucrurile au mers foarte bine la echipă. Nu prea dădea nimeni pe acolo și am fost lăsați în pace, să ne vedem de fotbal și de performanță. Pe urmă și-au băgat unii coada și au stricat tot ce am construit. Nu au avut nicio treabă cu echipa, nu au făcut nimic pentru ea, și-au pus doar un fular la gât și gata, sunt mari fani Chindia. În meciurile directe i-am călcat în picioare, pe Dinamo II i-am bătut și cu 7-0 într-un amical, dar tot antrenorii ăia au fost buni. Au venit să-mi ia munca și să-și tragă foloasele.

 

„Trebuie să-i văd pe fotbaliști,

un lot nu se evaluează după nume”

Rep.: Lotul actual e unul de promovare?

- Sincer, nici mai știu ce joacă cei de la Chindia, iar un lot nu se evaluează după nume. Trebuie să-i văd pe fotbali ști, să-mi dau seama dacă cei tineri au crescut în valoare, dacă cei mai în vârstă s-au plafonat, însă și jucătorii sunt de vină pentru că s-a ajuns aici. Până la urmă, vorbim de Liga a III-a, unde nivelul este totuși scăzut. Ca o comparație, cam cu același lot, eu eram pe locul 3 în Divizia B, aproape de promovarea în prima ligă. Apoi au venit alții, au retrogradat echipa, care nu a mai fost capabilă să se desprindă de Liga a III-a. Numai așa poți să faci diferența între antrenori.

 

Rep.: Până la urmă, care sunt vinovații?

- Nu există un vinovat principal, toți sunt vinovați. Lucrurile nu sunt întâmplătoare, trebuie făcute niște legături. De ce s-a ajuns la lotul ăsta, la staff-ul ăsta, la datoriile existente? Știți că pe noi în Divizia B nici măcar nu ne-au plătit vreo trei luni, ne scoseseră până și de la masă, și eram pe locul 3. Între timp, au venit alții să facă datorii și să retrogradeze echipa. Sincer acum, cu lotul existent, ei nu aveau voie să fie pe locul 9. Și bugetul este mult mai mare decât al celorlalte echipe, credeți- mă, știu tot ce mișcă în Liga a III-a. Întrebați-i pe cei care iau decizii, pe ce criterii au promovat antrenori, conducători, jucători și dacă ele au fost unele de performanță? Și eu aș vrea să antrenez la Barcelona, dar sunt conștient că nu mă recomandă performanțele pentru un asemenea nivel și că nu mă ia nimeni acolo. Asta pentru că oamenii ăia mai și gândesc.

 

Rep.: Dacă ar fi să vii antrenor la Chindia, vei cere să îți alegi staff-ul?

- Deja intrăm în alte discuții. Bun, în mod normal, antrenorul ar trebui să vină cu staff-ul lui.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 24.10.2014 17:49

Lasă-l să vină aici, că-i din Târgoviște și poate simte nevoia omul să facă ceva pentru acest club, care n-a mai făcut performanță de la acea promovare în liga 1 din 1996, când juca și el în echipă...Am ajuns rău să ne bucurăm că câștigăm și noi în sfârșit acasă, spre final cu 1-0,când adversarul nu a avut nici un șut pe spațiul porții !!! Este trist, însă este adevărat ! Antrenorul este principalul vinovat de insuccesele unei echipe...Jucătorii sunt antrenați de acesta, trebuie să știe cum să-i așeze în teren, să le dea imboldul necesar atacării în permanență a porții, prin schemele tactice ce trebuiesc făcute, concomitent cu asigurarea apărării careului propriu...Dacă nu ai atac, nici apărare, atunci adversarul te simte și nu reușești mare lucru...De aceea ne aflăm aici: jucăm haotic, fără scheme de joc...


Trimis de Gigica la 24.10.2014 13:00

Controleaza-te, scuze m-ai molipsit!


Trimis de Gigica la 24.10.2014 12:53

Gica nu te mai aprinde asa ca ti se sparge vreo vena si te vrem viu! Se vede ca esti un mare cunoscator al fotbalului targovistean un om care sufera in anonimat, un om de mare caracter, un adevarat stalp al societatii... De oameni ca tine are nevoie echipa asta, dar viu nu mort. Pt ca dupa cum comentezi esti mai mult mort decat viu, dar asta e nu toata lumea are noroc in viata. P.S. Vezi cu gramatica, ca ne schimbam impresia despre tine(probabil nici fata nu te recomanda),oricum felicitari pt acesta aceste randuri minunate.Nu uita de recomandari, du-te si controleazata.!


Trimis de mihai la 24.10.2014 12:47

sai dam credit lui cristi balasa daca vrea sa vina sa antreneze cineva la antrebat ceva? cat despre bogoi eu nu am auzit nimic de el ca antrenor mai sunt si altii care ai pot lua locul lui croitoru si staful lui dar daca nu sunt an nici un partid nu au cum sa antreneze la chindia


Trimis de gica la 24.10.2014 07:56

Un laudaros esti Bogoi ! cand sa antrenat cu tine? Tu ai fost un secund la Pana si te ocupai cu incalzirea ,nici la pauza nu intrai la cabina ci antrenai rezervele ! Sa iti fie rusine mincinosule ! Cum ai infintat echipa TU? Echipa a fost infintata de Boriga si a avut alaturi si pe altii ,nu doar pe tine ! Ai fost tu si antrenor si delegat si presedinte de unul singur? Nu ai ca antrenor la varsta pe care o ai nici un fel de succes ! Ai promovat tu ca antrenor o echipa cumva? Nu nicidecum ! In ce postura ai fost cand a promovat echipa in lig 3 si in lig 2? Ce merit ai avut cand tu. te dadeai bolnav? Stoican te a dat afara fiindca nu aveai valoare si acuzai prin spate pe Stoican ! Dovada ca Stoican a avut dreptate ? El este la Dinamo iar tu un amarat la lig 3 !Apropo-poate te duci in campanie electorala cu psd acumsi asa vei ajunge la Chindia ! Data trecuta cand ai ajuns ai facut campanie electorala altui partid si asa ai fost propus fara nici un merit !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale