Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.02.2019 00:10

Moment important pentru CSM Târgoviște


A A

A fost inaugurată sala de box

A fost inaugurată sala de box

❚ „Sunt de 10 ani la CSM, am făcut antrenamente la Liceul 4, fără condiții și au ieșit rezultate mari, sperăm să iasă și mai mari de acum”, a transmis antrenorul Nicu Tamaș ❚ „S-au obținut rezultate deosebite fără condiții de antrenament la cele mai înalte standarde și sunt convins că se vor obține rezultate bune în continuare și datorită acestei investiții”, a spus și primarul Cristian Stan ❚ „Este unul din obiectivele pe care mi le-am asumat, alături de grupele de copii de la volei, avem un început și sperăm să ne dezvoltăm în fiecare an”, s-a exprimat și Cristi Savu, directorul interimar al CSM Târgoviște

 

COSMIN SAVA

 


 

După o lungă perioadă de așteptare, secția de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are, în sfârșit, o bază adecvată în care sportivii și antrenorii își pot desfășura activitatea. Rezultate bune au fost mai tot timpul, acum pugiliștii vor beneficia și de condiții superioare de pregătire, astfel, ne putem aștepta la noi performanțe frumoase în perioada următoare. Așa s-a ajuns la momentul inaugurării sălii de atletică grea, eveniment la care au participat precum primarul Târgoviștei, Cristian Stan, antrenorul de box Nicu Tamaș, directorul interimar al CSM Târgoviște, Cristi Savu, sau voluntarul Gabi Boriga.

Tamaș:„ Sper ca anul ăsta să fie mai bun”

Antrenorul Nicu Tamaș, omul care se ocupă de secția de box de la CSM Târgoviște, transmite că această investiție este una importantă și speră ca rezultatele să fie și mai bune. „E un lucru extrordinar, nu mă așteptam să ajung să avem o sală cu toate condițiile. Eu zic că o mare parte de contribuție o are și presa, care a spus mereu că secția de box a CSM-ului lucrează în condiții vitrege. Sper ca anul ăsta să fie mai bun, să scoatem și alți campioni la seniori, să meargă la Campionatul European. Ne-a fost foarte greu, dar prin ambiția și pasiunea mea, dar și a sportivilor, chiar dacă am lucrat în condiții grele, am reușit să scoatem rezultate bune. Vreau să-i mulțumesc domnului primar, domnului Cristi Savu și domnului Boriga. Sunt de 10 ani la CSM, am făcut antrenamente la Liceul 4, fără condiții și au ieșit rezultate mari, sperăm să iasă și mai mari de acum. Sper să avem condiții pentru sportivi, să putem pleca la competiții, să le dăm și lor o premiere, pentru că nu le-am dat anul trecut nicio premiere sau indemnizație, sper să aprobe Consiliul Local. Aici se pot găzdui și competiții, se pot organiza meciuri. Urmează Campionatul Național U22, până pe 24 februarie, unde mergem cu 4-5 sportivi. Vreau să fac un apel pentru organele locale să fim doar noi în sală, secția de box, așa ar fi normal, pentru că altfel vor ieși discuții, se mai lasă echipament, mănuși pe aici, cum s-a mai întâmplat în trecut la Sala Polivalentă”, a zis Nicu Tamaș pentru dbsport. ro.

Cristi Stan: „Este un moment important”

Primarul Cristian Stan a transmis că investiția a fost una importantă și crede că această sală va ajuta sportivii și antrenorii să obțină noi rezultate importante. „Credem că această investiție asigură toate condițiile pentru a avea în continuare performanțe deosebite. E o sală care oferă facilități deosebite, avem și facilități de refacere, este un moment important, pentru că după ceva timp, am reușit să oferim boxului târgoviștean un spațiu de antrenament adecvat. S-au obținut rezultate deosebite fără condiții de antrenament la cele mai înalte standarde și sunt convins că se vor obține rezultate bune în continuare, și datorită acestei investiții. Munca grea o fac sportivii și antrenorii, însă suntem fericiți că putem să le asigurăm o bază de antrenament decentă, astfel încât să-și poată desfășura activitatea cât mai bine. Această sală, cred eu, că va putea fi folosită și de alte cluburi sportive. Ea este destinată Clubului Sportiv Municipal, dar ar putea fi folosită și de alte structuri sportive, pentru că ea este o investiție pentru târgovișteni”, a transmis primarul Cristian Stan.

Cristi Savu: „Sper să avem cât mai mulți campioni”

Directorul interimar al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, Cristi Savu, a ținut să transmită felicitări tuturor persoanelor implicate în acest proiect. „Este unul din obiectivele pe care mi le-am asumat, alături de grupele de copii de la volei, avem un început și sperăm să ne dezvoltăm în fiecare an. Vreau să mulțumesc autorităților locale, dar și sportivilor, care au avut răbdare și au crezut că putem realiza acest proiect, și vreau să îi felicit pentru rezultatele pe care le-au obținut, în condițiile pe care le știți foarte bine. Sper ca pe viitor să avem cât mai mulți campioni naționali”, a spus Cristi Savu pentru aceeași sursă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale