Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2015 00:03

După Săgeata Găești la Liga a IV-a


A A

A apărut și Gloria Gaz Metan Cornești

A apărut și Gloria Gaz Metan Cornești
În ultimii doi ani petrecuți cu Nelu Radu finanțator, Gloria Cornești a câștigat campionatul la nivel de județ, iar apoi a sărbătorit o promovare în Liga a III-a

❚ Echipa cea nouă va fi condusă de Nelu Radu, fostul finanțator al Gloriei Cornești, care a impus ca obiectiv clasarea pe podiumul Ligii a IV-a ❚ Antrenorul Gloriei Gaz Metan Cornești va fi numit Daniel Movilă, care a profesat în ultima perioadă în Oman, unde a reușit eventul ❚ „Mi-aș dori să transfer mai mulți jucători de la FCM Târgoviște, dar vreau să îi văd fizic, să știu cum arată. Sunt în vizorul nostru Ionuț Constantin, Maria și Enescu. Vom mai aduce jucători și de la Ploiești, dar și pe Cravcescu, de la Avicola Tărtășești”, a anunțat Nelu Radu ❚ „Jucătorii vor încasa prime de victorie acasă, dar și în deplasare. Chiar și egalul va fi premiat în deplasare, nu și înfrângerile sau remizele de acasă. Se va lua și o primă de prezență în teren”, a mai spus Radu

COSTINEL NEAGU


Victor Ghergoiu, șeful Gloriei Gaz Metan Finta, s-a înțeles cu Nelu Radu, fostul finanțator de la Gloria Cornești, pe care l-a cooptat în conducerea nou promovatei în Liga a IV-a.

Nelu Radu a confirmat mutarea și a anunțat că echipa se va numi într-o prima fază Gloria Gaz Metan Cornești, pentru ca anul următor din titulatură să dispară Gaz Metan.

„Am avut o întâlnire cu conducerea de la Finta și am stabilit toate detaliile. Vom proceda exact ca cei de la Cătunu, care s-au transformat în Săgeata Găești. Primăria de la Cornești ne va ajuta cu baremul de arbitraj, dar sperăm să o facă și cu transportul”, a declarat Nelu Radu.

 

Movilă va fi antrenorul echipei

Zilele trecute, Nelu Radu a avut o primă întâlnire cu jucătorii din vechiul lot de la Finta, însă numai cinci au fost prezenți la reunire. Antrenorul Gloriei Gaz Metan Cornești va fi numit Daniel Movilă, care a profesat în ultima perioadă în Oman, unde a reușit eventul.

Acesta se va ocupa de pregătirea formației din Cornești, până când își va găsi un angajament în străinătate.

„Am avut o primă întâlnire cu jucătorii de la Gaz Metan Finta, dar au venit foarte puțini. Eu vreau să opresc și din vechiul lot, însă totul depinde de ei. O să mă bazez sigur pe Matei, Lindenberg, Nicolae, Stan și Oprea. Eu nu dau pe nimeni afară, dar va juca cine are valoare”, a mai spuns Nelu Radu.

 

Vrea jucători de la FCM Târgoviște și de la Ploiești

Nou promovata în Liga a IV-a are gânduri mari în campionat, Nelu Radu anunțând că obiectivul echipei va fi o clasare pe podium. Echipa are în vizor transferurile mai multor jucători de la FCM Târgoviște, dar și de la Ploiești.

„Echipa va avea ca obiectiv o clasare în primele trei formații din campionat. Mi-aș dori să transfer mai mulți jucători de la FCM Târgoviște, dar vreau să îi văd fizic, să știu cum arată. Poate sunt accidentați sau au alte probleme. Sunt în vizorul nostru Ionuț Constantin, Maria și Enescu. Vom mai aduce jucători și de la Ploiești, dar și pe Cravcescu, de la Avicola Tărtășești”, a mai menționat Nelu Radu.

 

Se va juca pe prime, nu pe salarii

Dacă până acum Nelu Radu le plătea jucătorilor salarii, acum și-a schimbat strategia. Aceștia vor încasa prime consistente la victorie, dar și prime de prezență în teren.

„Jucătorii nu vor avea salarii, pentru că salarii nu mai plătește nimeni. FCM Târgoviște juca pe salarii? Băieții vor evolua pe prime, ca să fie motivați. Jucătorii Gloriei vor încasa prime de victorie acasă, dar și în deplasare. Chiar și egalul va fi premiat în deplasare, nu și înfrângerile sau remizele de acasă. Se va lua și o primă de prezență în teren”, a încheiat Nelu Radu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale