Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.07.2011 00:13

Fostii colaboratori din perioada "Micului Ajax"


A A

Silaghi si Pasarica cred cu tarie in Silviu Dumitrescu

Silaghi si Pasarica cred cu tarie in Silviu Dumitrescu

❚ Chiar dacă nu își mai vorbesc de 11 ani, Silaghi nu ar refuza o nouă colaborare cu Dumitrescu ❚ „Silviu este un profesionist și va face treabă bună la Chindia, dacă va fi lăsat în pace”, spune și Păsărică

 

Revenirea la Chindia Târgoviște a lui Silviu Dumitrescu a fost comentată în termeni favorabili de foștii săi colaboratori din perioada „Micului Ajax”, Vasile Silaghi și Gheorghe Păsărică. Chiar dacă nu au fost ofertați de Silviu pentru o nouă colaborare, cei doi își arată respectul pentru cel alături de care au reușit cele mai bune rezultate pentru fotbalul dâmbovițean, exprimându-și încrederea în capacitățile profesionale ale acestuia.

Dumitrescu-Silaghi-Păsărică a fost tripleta magică de pe banca tehnică a „Micului Ajax”, pe care l-a purtat în urmă cu 15 ani din obscuritatea diviziei C, până aproape de podiumul primei ligi. Poate că nu ascensiunea rapidă a Chindiei a impresionat cel mai tare la momentul respectiv, cât jocul spectaculos, desprins din școala olandeză, într-o vreme în care Ajax Amsterdam făcea legea în fotbalul european.

Silaghi: „Sunt mult mai scump decât înainte”

Retras la Moreni, unde și-a deschis un cabinet particular de fizioterapie, Vasile Silaghi este unul dintre cei mai bogați oameni din zonă. În ciuda speculațiilor care s-au făcut pe seama lui și a medicamentației impusă jucătorilor, de unde și acele rezultate impresionante, Silaghi este doar un specialist adevărat, de unde și succesul de care se bucură cu afacerea proprie.

„Nu mi-a propus nimeni să vin la Chindia, asta poate pentru că sunt mai scump decât în trecut. Mă pricep la pregătire fizică, farmacologie sau fizioterapie, le pot face pe toate foarte bine și dispun de aparatură proprie, în care am investit foarte mulți bani”, a ținut să precizeze Silaghi încă din capul locului, care nu a mai lucrat și chiar nu a mai păstrat nici un fel de legătură cu Silviu din anul 2000, de când s-au despărțit cu ceva scandal la Midia Năvodari, când morenarul i-a preluat locul lui Dumitrescu.

„Nu suntem certați, dar nici nu ne-am mai vorbit de atunci, fiecare am avut preocupări diferite. Asta nu înseamnă că nu mai putem colabora niciodată, orice este posibil. Mă bucură sincer că Silviu a revenit acasă, unde a confirmat ca antrenor și unde are toate condițiile să mai reușească o dată, având și avantajul de a lucra cu oameni foarte puternici. Este un antrenor de bună calitate, iar alegerea făcută de club e chiar inspirată”, a mai spus Silaghi, care a fost ofertat ultima dată de Concordia Chiajna, doar că discuțiile nu și-au găsit finalitatea dorită pentru fostul antrenor secund și preparator fizic al Chindiei anilor 90.

Păsărică vede în Silviu alegerea ideală pentru Chindia

Dacă Silaghi a dispărut din fenomenul fotbalistic, făcându-și un rost ca fizioterapeut, Gheorghe Silaghi pregătește una dintre puținele grupe de juniori rămase la FCM Târgoviște, pentru un salariu foarte mic. Se bucură pentru fostul său colaborator și crede că Dumitrescu va reuși lucruri importante la Chindia. „E o alegere ideală pentru club. Silviu este un profesionist și va face o treabă bună la Târgoviște, dacă va fi lăsat în pace. După cum îl știu eu, nu cred că va face compromisuri și sunt sigur că va reuși să se impună la Chindia. Silviu este un antrenor cu o calitate fantastică, aceea de a alege cei mai buni 11 fotbaliști dintr-un total de 100”, sunt impresiile celui care și-a făcut un nume ca antrenor cu portarii.

„Nu mi-a propus nimeni să vin la Chindia și nici nu mă propun singur, așa cum nu am făcut-o când am antrenat în Arabia, la Brăila sau la Moreni. Nu e nici o supărare dacă nu se va apela la serviciile mele, oamenii s-au orientat însă excelent în momentul în care l-au ales pe Silviu”.

P.S.: Silviu Dumitrescu a condus ieri după amiază primul antrenament al Chindiei. La reunirea lotului au fost prezenți și doi fotbali ști de la FCM Târgoviște, Cosmin Anton și Cosmin Negoescu.

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale