Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2024 00:18

Pentru anul 2024, s-au înscris...


A A

852 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei la Concursul Național Catehetic

852 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei la Concursul Național Catehetic

În Arhiepiscopia Târgoviștei, se desfășoară, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în perioada ianuarie-mai 2024, Concursul Național Catehetic „Hristos – Cuvântul care vindecă", dedicat „Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor" și „Anului comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți", în Patriarhia Română.

Cei 852 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei, care s-au grupat încă de la implementarea proiectului în 55 de comitete parohiale de cateheză, vor realiza, până la data de 4 aprilie 2024, sub coordonarea preoților și a profesorilor de Religie sau de altă disciplină, proiecte comune care să cuprindă activități și evenimente inspirate de conținutul catehetic.

Toate activitățile desfășurate de parohii în cadrul proiectului sunt mediatizate pe pagina de Facebook, denumită „Hristos – Cuvântul care vindecă. Concurs în Dâmbovița", care a fost creată la nivel eparhial pentru acest proiect catehetic.

În urma evaluării portofoliilor vor fi acordate premii tuturor participanților, iar reprezentantul echipei catehetice care va obține Locul I la faza eparhială, împreună cu preotul coordonator, vor fi premiați, la București, la ceremonia din data de 21 mai 2024, cu ocazia hramului Catedralei Patriarhale.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români
Al doilea elev eliminat din BAC


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale