Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.08.2018 00:11

În județul Dâmbovița,


A A

„Vacanța la Bibliotecă”, atracția copiilor

*Printre activități se numără vizite la muzee, monumente istorice, unități de învățământ, dar și ateliere cu desene tematice privind Centenarul și cu expresivități concrete, precum pictură pe sticlă, sculptură, evenimente cultural-artistice și distractive

PETRE DRĂGUȚOIU


Activitatea „Vacanță la bibliotecă”, în cadrul instituției centrale, Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, și a Secției pentru copii „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești”, are un credit educativ deosebit de solicitat din partea copiilor, începând de la grupa zero, cum ne-a precizat bibliotecar pr. Cristina Papoe, organizator al activităților, alături de colega sa, Claudia Chebac.

Fiind și în anul Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, activitățile pentru copii sunt și mai complexe, dar adaptate la vârsta lor, după cum ne-a subliniat bibliotecar pr. Cristina Papoe, în colaborare cu specialiști de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Activitățile includ: vizite la muzee, monumente istorice, unități de învățământ, dar și ateliere cu desene tematice privind Centenarul și cu expresivități concrete, precum pictură pe sticlă, sculptură, evenimente cultural-artistice și distractive.

Pentru acestea, numai în prima serie sunt cuprinși, pe grupe de lucru, peste 30 de copii, cu vârste începând de la câțiva ani, și care au la dispoziție o bază materială completă și un personal specializat.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale