Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.08.2018 00:11

În județul Dâmbovița,


A A

„Vacanța la Bibliotecă”, atracția copiilor

*Printre activități se numără vizite la muzee, monumente istorice, unități de învățământ, dar și ateliere cu desene tematice privind Centenarul și cu expresivități concrete, precum pictură pe sticlă, sculptură, evenimente cultural-artistice și distractive

PETRE DRĂGUȚOIU


Activitatea „Vacanță la bibliotecă”, în cadrul instituției centrale, Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, și a Secției pentru copii „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești”, are un credit educativ deosebit de solicitat din partea copiilor, începând de la grupa zero, cum ne-a precizat bibliotecar pr. Cristina Papoe, organizator al activităților, alături de colega sa, Claudia Chebac.

Fiind și în anul Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, activitățile pentru copii sunt și mai complexe, dar adaptate la vârsta lor, după cum ne-a subliniat bibliotecar pr. Cristina Papoe, în colaborare cu specialiști de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Activitățile includ: vizite la muzee, monumente istorice, unități de învățământ, dar și ateliere cu desene tematice privind Centenarul și cu expresivități concrete, precum pictură pe sticlă, sculptură, evenimente cultural-artistice și distractive.

Pentru acestea, numai în prima serie sunt cuprinși, pe grupe de lucru, peste 30 de copii, cu vârste începând de la câțiva ani, și care au la dispoziție o bază materială completă și un personal specializat.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesori
„Împreună pentru calitatea educației universitare!”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale