Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:15

DGASPC Dâmbovița lansează, pentru persoane adulte cu dizabilități, proiectul...


A A

„Înființarea Centrului de recuperare neuromotorie Iris”

„Înființarea Centrului de recuperare neuromotorie Iris”

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a anunțat oficial începerea proiectului „Înființarea Centrului de servicii de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru persoane adulte cu dizabilități Iris”. Această inițiativă face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență, în cadrul Componentei C13: „Reforme Sociale, Investiția 2/Apel competitiv/Dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități”.

Centrul propus va funcționa în cadrul DGASPC Dâmbovița și are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții persoanelor adulte cu dizabilități, evitând astfel instituționalizarea și promovând integrarea în comunitate. Acest proiect va dezvolta servicii de sprijin pentru viața independentă, concentrându-se pe terapii de recuperare personalizate și adaptate nevoilor specifice ale beneficiarilor. Printre obiectivele  proiectului se numără înființarea unui Centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu, cu o suprafață de aproximativ 350 mp, care să ofere servicii specializate pentru minim opt beneficiari pe zi și un număr total de cel puțin 90 de beneficiari pe perioada implementării.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 4.873.952,62 lei, iar implementarea acestuia este planificată până la finalul anului 2025. Conform contractului de finanțare semnat în luna ianuarie 2024, proiectul va contribui la îmbunătățirea vieții persoanelor adulte cu dizabilități din județul Dâmbovița și la promovarea standardelor europene în ceea ce privește serviciile sociale oferite acestui segment vulnerabil al comunității.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița
Echipamente digitale de ultimă generație în școli
ISU Dâmbovița, la Competiția Națională de Descarcerare
PSD Dâmbovița se mobilizează pentru alegerile parlamentare și prezidențiale
Descrețirea inovației (I)
Subprefectul Adrian Chițescu și-a înaintat demisia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale