Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:15

DGASPC Dâmbovița lansează, pentru persoane adulte cu dizabilități, proiectul...


A A

„Înființarea Centrului de recuperare neuromotorie Iris”

„Înființarea Centrului de recuperare neuromotorie Iris”

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a anunțat oficial începerea proiectului „Înființarea Centrului de servicii de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru persoane adulte cu dizabilități Iris”. Această inițiativă face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență, în cadrul Componentei C13: „Reforme Sociale, Investiția 2/Apel competitiv/Dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități”.

Centrul propus va funcționa în cadrul DGASPC Dâmbovița și are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții persoanelor adulte cu dizabilități, evitând astfel instituționalizarea și promovând integrarea în comunitate. Acest proiect va dezvolta servicii de sprijin pentru viața independentă, concentrându-se pe terapii de recuperare personalizate și adaptate nevoilor specifice ale beneficiarilor. Printre obiectivele  proiectului se numără înființarea unui Centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu, cu o suprafață de aproximativ 350 mp, care să ofere servicii specializate pentru minim opt beneficiari pe zi și un număr total de cel puțin 90 de beneficiari pe perioada implementării.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 4.873.952,62 lei, iar implementarea acestuia este planificată până la finalul anului 2025. Conform contractului de finanțare semnat în luna ianuarie 2024, proiectul va contribui la îmbunătățirea vieții persoanelor adulte cu dizabilități din județul Dâmbovița și la promovarea standardelor europene în ceea ce privește serviciile sociale oferite acestui segment vulnerabil al comunității.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
"Comasarea alegerilor provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic"
"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"
IPS Nifon: Biserica noastră promovează bunele relații în dialogul intercreștin
Blestemul aurului românilor (II)
Șofer-pericol, băut la volan cu peste 100 de km/h
Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa
Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei
Incendiile la locuințe, în vizorul autorităților la Fieni
Blestemul aurului românilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale