Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.08.2014 00:07

Daniel Ivan explică de ce nu a mai jucat Urziceanca la Crevedia


A A

„Am părăsit terenul din cauza arbitrajului rușinos prestat de Marian Mălău”

„Am părăsit terenul din cauza arbitrajului rușinos prestat de Marian Mălău”
Daniel Ivan crede că Urziceanca a fost dezavantajată grosolan de arbitrul Marian Mălău, la Crevedia

❚ În astfel de cazuri, cu retragerea unei echipe de pe teren, regulamentul este foarte clar (art.19, alin.6): meci pierdut cu 3-0 și penalizare de trei puncte în dreptul echipei din Urziceanca ❚ Pe masa Comisiei de Competiții și Disciplină poate ajunge astăzi și o speță din campionatul juniorilor, dacă cei de la Urban II Titu vor susține financiar contestația depusă. Gloria Gaz Metan Finta a introdus pe teren la meciul juniorilor, la caterincă, un personaj de… 48 de ani

COSTIN MIHAI


După Flacăra Moreni – FC Aninoasa, Comisia de Competiții și Disciplină are astăzi parte de un alt caz interesant, Voința Crevedia – Libertatea Urziceanca, în care echipa oaspete s-a retras de pe teren, în minutul 41. „S-a scris în ziar că ne-am fi supărat de la un corner neacordat, însă am părăsit terenul din cauza arbitrajului realmente rușinos al lui Marian Mălău. Am mai ieșit o dată de pe teren, dar am revenit asupra deciziei, solicitând să fim lăsați să jucăm fotbal. Mălău și-a continuat număr, așa că nu am mai suportat atâta batjocură și am părăsit suprafața de joc, în semn de protest și pentru a atrage atenția asupra arbitrajului acestui băiat. Dacă am fost lăsați să jucăm, așa cum a făcut-o Alexandru Filip în meciul cu Moroeni, ați văzut că am bătut, chiar dacă ne-au lipsit mai mulți jucători”, a vorbit antrenorul echipei din Urziceanca, Daniel Ivan.

Mălău a atras critici și la Moreni

În astfel de cazuri, cu retragerea unei echipe de pe teren, regulamentul este foarte clar (art.19, alin.6). „Echipa care refuză să continue jocul care a început va fi sancționată prin pierderea jocului prin forfait și scăderea a trei puncte din clasament. În cazuri grave, echipa poate fi exclusă din competiția în curs”.

Foarte importantă va fi poziția observatorului Virgil Botescu, însă decizia pare să meargă în direcția regulamentară, meci pierdut cu 3-0 și penalizare de trei puncte în dreptul echipei din Urziceanca. Arbitrul Mălău nu a scăpat de critici nici la meciul de la Moreni, din „intermediara” de marți, fiind contestat dur de suporterii celor de la Flacăra, primind ceva reproșuri și din partea managerului Gabi Paraschiv.

La Finta, junior de... 48 de ani

Pe masa CCD poate ajunge astăzi și o speță din campionatul juniorilor, dacă cei de la Urban II Titu vor susține financiar contestația depusă. „Campionatul juniorilor din fotbalul mic dâmbovițean tinde să fie tratat cu indiferență de către unele echipe. Dacă noi am reușit cu mari eforturi să înjghebăm o echipă cu jucători născuți între 1999-2000… iată ca unele echipe își permit să trimită pe teren juniori cu venerabila vârstă de...48 ani. Noi am rămas mască când am văzut pe teren un asemenea jucător la care arbitrul și reprezentanții celeilalte echipe râdeau. Sigur este o batjocură la adresa competiției și trebuiesc luate măsuri draconice ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple și cei vinovați să plătească”, ne semnalează pe site-ul ziarului Vasile Bunea, un oficial al echipei Urban II Titu.

Am cercetat subiectul și am constatat că omul are dreptate, cei de la Gloria Gaz Metan Finta introducând pe teren la meciul juniorilor, la caterincă, un personaj care probabil că avea și nepoți acasă, nu doar copii.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale