Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2024 00:12

Prefectul Claudia Gilia mulțumește forțelor de ordine


A A

„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”

„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”

Îmi exprim profunda mea recunoștință față de toate forțele MAI - Inspectoratul de Jandarmi Județean Mircea cel Bătrân Dâmbovița, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Basarab I al județului Dâmbovița - care au asigurat liniștea și ordinea publică pe parcursul procesului electoral din 9 iunie 2024. Datorită profesionalismului, dedicării și promptitudinii lor, alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm, permițând cetățenilor să își exercite dreptul de vot.

De asemenea, le mulțumesc echipajelor Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița și Filialei Dâmbovița a Crucii Roșii Române pentru prezența lor constantă acolo unde s-a impus și pentru promptitudinea cu care au intervenit în cazurile medicale solicitate.

Apreciez efortul depus de toți cei implicați în organizarea și desfășurarea alegerilor, demonstrând o implicare totală și o dorință sinceră de a contribui la consolidarea democrației în județul nostru. Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor dâmbovițenilor care au participat la vot într-un număr mare, demonstrând civism și responsabilitate. Prezența dumneavoastră la urne a fost esențială pentru ca vocea fiecăruia să fie auzită și pentru ca alegerile să fie legitime.

Împreună, am reușit să organizăm alegeri democratice, libere și corecte, un moment important pentru democrația din județul Dâmbovița.

 

Cu stimă,

Prefectul Județului Dâmbovița

Claudia GILIA

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale