Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.07.2024 00:16

În Dâmbovița, după primele rezultate înainte de contestații,


A A

70,6%, rata de promovare la Bacalaureat

70,6%, rata de promovare la Bacalaureat

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a anunțat că rata de promovare la examenul național de Bacalaureat 2024, înainte de contestații, a atins 70,6% în județul Dâmbovița. Aceasta reprezintă o creștere de 6,39% față de anul trecut, când rata de promovare a fost de 64,21%.

În ceea ce privește performanțele elevilor la diferitele probe: La proba E.a) - Limba și literatura română, 5 elevi au obținut nota 10. La proba E.c) - Proba obligatorie a profilului, 71 de elevi au obținut nota 10, dintre care 50 la matematică și 21 la istorie. La proba E.d) - Proba la alegere a profilului, 103 elevi au obținut nota 10, repartizați astfel: 7 la biologie, 11 la chimie, 30 la fizică, 36 la geografie, 6 la informatică, 12 la logică și 1 la psihologie.

Un absolvent din seria curentă de la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște a obținut nota 10 la toate probele examenului de Bacalaureat. Majoritatea candidaților, 619 la număr (din toate promoțiile), au obținut medii cuprinse între 9.00 și 9.99.

Contestațiile  au putut fi depuse până ieri, 8 iulie, ora 18:00. Candidații care au dorit să conteste rezultatul inițial al evaluării, a trebuit să completeze, să semneze și să transmită o declarație-tip, prin care sunt informați că nota acordată în urma soluționării contestației poate crește sau descrește nota inițială.

Rezultatele inițiale au fost afișate atât online, cât și în centrele de examen, cu anonimizarea numelui și prenumelui candidaților, conform prevederilor GDPR. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi comunicate pe 12 iulie.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale