Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.06.2024 00:12

Și-au găsit de muncă,


A A

241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă

241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă

În data de 17 mai 2024, AJOFM Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea s-a desfășurat în Târgoviște, având ca locație Clubul Studenților.

Au fost contactați angajatorii cu potențial de ofertă a locurilor de muncă vacante, persoanele în căutare de loc de muncă dar și alți actori relevanți de pe piața muncii județene și regionale, cu care AJOFM Dâmbovița colaborează în mod constant.  

În cadrul Bursei au fost organizate standuri speciale pentru: economia socială  (luna mai este dedicată mediatizării și promovării economiei sociale),  formare profesională unde s-a oferit consultanța de specialitate celor interesați și standul EURES cu oferta locurilor de muncă vacante în Spațiul Economic European.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost prezenți 61 de agenți economici, care au pus la dispoziția celor interesați 587 de locuri de muncă vacante. Au participat 655 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 329 au fost selectate și programate la interviuri în vederea angajării.

La o lună de la data desfășurării evenimentului, 241 de persoane s-au încadrat în muncă. Dintre persoanele încadrate în muncă, 65 au fost șomeri indemnizați și 176 șomeri neindemnizați.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița
Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare
Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere
Investiții majore pentru dezvoltarea localității
APIA Dâmbovița a făcut plăți în valoare de peste 178 milioane lei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale