Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2024 00:20

Editorial


A A

Pieri-vor românii? (I)

Pieri-vor românii? (I)

Sunt subiecte care ard, nu te lasă să dormi și care cer să revii asupra lor pentru că au o fundamentală implicare în destinul unui popor/națiuni și al țării sale, cum este dăinuirea prin natalitate. Pe acest subiect am mai scris, deconspirându-ne opinia, și tocmai pentru că arde și că are un rost fundamental. Existențial în viitorul țării românilor voi mai scrie.

Este obligatoriu a o face trăgând disperate semnale de alarmă. O știre recentă de presă ne-a adus la cunoștință că apropriata perspectivă, în ceea ce privește câți vom mai fi vii, este sumbră. Știrea ne spune că, din 23 de milioane de locuitori ai României câți erau în 1990, vor mai fi trăitori, foarte curând, doar vreo 12 milioane, iar în 2100, vom mai fi doar… 8 milioane,  că decesele deja au depășit cu mult nașterile.

Cauzele acestei stări de lucruri, și dinlăuntrul țării, și din afara fruntariilor, sunt cunoscute, dar la nivel de decizie parlamentară, guvernamentală și prezidențială nimeni nu prea știe ce ar fi de făcut. Natalitatea, între timp, se prăbușește! Este un dezastru. Iar, cum am mai spus și altădată, peste 6 milioane de români (un sfert din populație) au făcut să apară România italică, România britanică, și nu numai.

Și aceasta pentru că, în țară, nu-și mai găsesc locul, iar lumea occidentală, după intrarea României în UE, îi atrage, ca forță de muncă ieftină, pentru propria prosperitate. Iar guvernanța, cuprinsă de fervoarea unei imbecilități trădătoare, a distrus industria națională, la ordin dat din afară de oculta corporatismului neomarxist/globalist care nu prea mai este ocultă. Și n-a pus în loc altceva profitabil pentru națiune.

(va urma)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale