Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.04.2024 00:16

Proiect important demarat


A A

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3

Ștefan Khalil


Zona de sud a județului Dâmbovița va avea un nou nod rutier, care va fi amplasat între localitățile Petrești și Corbii Mari. Nodul rutier nou va facilita accesul direct pe Autostrada A3 și va fi situat în apropierea intrării în Uliești. Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, a transmis că noul nod rutier va contribui la fluidizarea traficului și va facilita intrarea și ieșirea pe Autostrada A3 pentru locuitorii din zonă.

Într-un an, maxim un an și jumătate, noul nod rutier va fi finalizat, asigurând astfel o conexiune eficientă cu Autostrada A3. Proiectul a fost demarat și a ajuns în faza de contractare sub actualul Guvern, reprezentând un pas important în îmbunătățirea infrastructurii rutiere și dezvoltarea regională” ,a declarat Ionuț Săvoiu.

În plus, secretarul de stat  a precizat că și proiectele pentru Drumurile Expres Ploiești - Găești și Târgoviște - București sunt în curs de desfășurare. Acestea se află în faza studiilor geotehnice, cu lucrări în desfășurare în zona Dragodana.

Proiectul Drumului Expres Târgoviște - București nu este blocat și se află în faza de Studiu de Fezabilitate. Sperăm să intrăm în faza de aprobare până la sfârșitul acestui an”, a adăugat secretarul de stat într-o conferință de presă.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale