Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.05.2024 00:15

Proiect de eficiență energetică și reabilitare finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu


A A

Modernizare amplă la Grădinița din Dobra

Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
foto arhivă

Administrația publică locală din comuna Dobra a inițiat un amplu proces de modernizare și reabilitare a infrastructurii sistemului educațional, cu accent pe Grădinița din satul Dobra. Prin intermediul unui proiect finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu, se urmărește creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea condițiilor de învățare și confort pentru copii.

Lucrările sunt în plină desfășurare și vizează multiple aspecte ale clădirii grădiniței. Printre acestea se numără anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului, înlocuirea instalației electrice și a sistemului de încălzire cu unul performant ce folosește pompe de căldură. De asemenea, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice, în vederea unei utilizări mai sustenabile a resurselor.

Primarul Daniel Nica a transmis că modernizarea și reabilitarea Grădiniței din Dobra marchează un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii educaționale din comună, contribuind la crearea unui mediu propice dezvoltării și educației copiilor din zonă.

Dragi prieteni, așa cum vă anunțam am demarat proiecte importante pentru modernizarea infrastructurii educaționale în comuna noastră. La toate unitățile de învățământ din ambele sate se vor face investiții importante. La Grădinița din Dobra se lucrează în ritm alert la anveloparea  exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului,  înlocuirea instalației electrice,  se va schimba sistemul de încălzire cu un sistem performant cu pompe de căldură, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice și alte investiții, toate pentru ca cei mici să beneficieze de cele mai bune condiții”, a nuanțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale