Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:07

Karate Shito-Ryu


A A

Lorellay Andrei și Alexandru Munteanu, campioni europeni

Lorellay Andrei și Alexandru Munteanu, campioni europeni

* Medalii de argint au obținut Lorelley Andrei la kumite seniori (cat. 53 kg) și Ana Maria Hura-Tudor, cu echipa de kumite junioare. În schimb, cu bronz s-a întors acasă Mihai Stan, la kobudo seniori

 

Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Shito Ryu pentru copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, găzduit de orașul Regensburg (Germania), în perioada 17-19 mai. După o serie de evoluții foarte bune, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit să urce de cinci ori pe podiumul de premiere. Cele mai prețioase medalii la turneul continental au fost obținute de Lorelley Andrei și Alexandru Munteanu, care au devenit campioni europeni. Lorelley a terminat pe primul loc la U21, în proba de kumite (cat. 53 kg), iar Alexandru s-a impus tot la kumite U21, la categoria 65 de kilograme.

Prestații apreciate și pentru alți sportivi

Medalii de argint au obținut Lorelley Andrei la kumite seniori (cat. 53 kg) și Ana Maria Hura-Tudor, cu echipa de kumite junioare. În schimb, cu bronz s-a întors acasă Mihai Stan, la kobudo seniori. Aproape de medalii s-au aflat Bianca Soare (kobudo cadeți) și Andreea Bobeică (kumite copii 12-13 ani, cat. +48 kg), ambele sportive au încheiat concursurile în care au fost angrenate pe locul 5. Lotul Clubului Sportiv Târgoviște pentru cea de-a 10-a ediție a Campionatului European de Karate Shito Ryu a cuprins 10 sportivi.

Medalii și pentru Marius Munteanu

Alături de concurenții de la CS Târgoviște, au mai făcut deplasarea doi competitori de la YAMA Sport Club Târgoviște, trei sportivi de la MSC Târgoviște și un karateka de la Onmyodo. Marius Munteanu, de la YAMA Sport Club, a cucerit trei medalii la copii: argint –  kata copii 5-7 ani, argint – kumite copii 5-7 ani și bronz – kobudo copii 9-12 ani. Marius este fratele proaspătului campion european Alexandru Munteanu, de la CS Târgoviște. La ediția din acest an a Campionatului European de Karate Shito Ryu au fost prezenți și trei arbitri târgovișteni, Daniel Munteanu, Liliana Liciu și Cristian Liciu.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu a făcut instrucție cu CSL Nanov
Trei în Liga a 3-a
Chindia, defavorizată de țintar
Program dificil pentru Chindia
Cum va fi la Liga a 6-a?
Mulți dâmbovițeni în Superliga
Chindia trebuie să acționeze inteligent
Chindia va debuta la Metaloglobus
Viitorul Tomșani revine în fotbalul județean
CSM Târgoviște înfruntă TJ Ostrava în Challenge Cup


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale