Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.05.2024 00:16

Candidatul PSD pentru Primăria celui de-al doilea municipiu din județ,


A A

Gabriel Purcaru, obiective importante privind infrastructura sanitară din Moreni

Gabriel Purcaru, obiective importante privind infrastructura sanitară din Moreni

Gabriel Purcaru, Moreni, și-a anunțat planurile privind  îmbunătățirea sectorului sanitar din municipiu, în cadrul unei conferințe de presă. Acestea vizează modernizarea infrastructurii, echiparea spitalelor și atragerea personalului medical specializat. Spitalul Municipal Moreni necesită o revitalizare completă, cu extindere și modernizări esențiale, astfel încât locuitorii din Moreni și din împrejurimi să beneficieze de servicii medicale de calitate în caz de urgență sau boală.

Cu o viziune clară și determinare, Gabriel Purcaru își propune să transforme sectorul sanitar din Moreni într-unul de top. Printre proiectele sale se numără construirea unui nou spital și înființarea unei secții de îngrijiri paliative pentru cei care suferă de afecțiuni grave. De asemenea, planurile includ extinderea policlinicii existente și înființarea unui Compartiment de Primiri Urgențe în cadrul Spitalului Municipal Moreni, pentru a reduce distanțele pe care trebuie să le parcurgă locuitorii în cazuri de urgență.

Un mediu de lucru modern și bine dotat, sprijinit de administrația locală, va atrage medici și personal de specialitate, rezolvând astfel deficitul de personal medical.

Proiectele propuse de Gabriel Purcaru sunt realizabile printr-o gestionare eficientă a bugetului local, atragerea de fonduri europene și guvernamentale și cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Iată principalele inițiative ale candidatului PSD, Gabriel Purcaru, pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din Moreni: *Construirea unui nou spital cu 180 de paturi pentru spitalizare continuă și 22 de paturi pentru spitalizare de zi; *Înființarea unei Secții de Psihiatrie și Îngrijiri Paliative; *Crearea unui Compartiment de Primiri Urgențe la Spitalul Municipal Moreni; *Extinderea ambulatoriului pentru recuperare fizică și medicală și reabilitarea bazinului de hidrokinetoterapie; *Parteneriate cu Ministerul Sănătății pentru echiparea cu aparatură specifică în blocurile operatorii de urologie, oftalmologie și radiologie; *Acordarea de facilități pentru atragerea de noi medici și specialiști la Spitalul Municipal Moreni; *Înființarea unei noi maternități; *Deschiderea unui cabinet stomatologic la Școala Gimnazială nr. 4; *Crearea unui cabinet stomatologic și de medicină de familie la Școala Gimnazială nr. 3.

Avem un program pe termen mediu și lung la baza căruia stau cei 8 piloni despre care am vorbit în urmă cu un an atunci când am prezentat strategia de dezvoltare pentru municipiul Moreni. La capitolul Sănătate, intenționăm să construim un spital nou, cu 180 de paturi și cu 22 paturi de internare de zi. În urmă cu puțin timp am văzut unul dintre contracandidații mei care a spus că la Moreni va construi un spital cu 300 de paturi… Este necesar să fim puțin atenți când ne referim la astfel de lucruri pentru că finanțarea unui spital se raportează la numărul populației din acea zonă și nu putem construi un spital cu un număr de paturi mai mare de 180 și încă 22 de paturi de spitalizare de zi”, a transmis Gabriel Purcaru, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița.

CMF: 21240002

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale