Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2023 00:15

Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița, mesaj pentru guvernanți


A A

„Singurul răspuns acum este greva generală”

„Singurul răspuns acum este greva generală”

*„Personalul medical a avut răbdare îndeajuns, nu se mai poate ca la 6 ani de la aprobarea legii salarizării cadru, se ne confruntăm cu asemenea inechități salariale”

 

Se anunță o vară foarte fierbinte… a protestelor bugetarilor! După ce, în ultimul ceas, guvernanții  încearcă să împiedice greva celor din învățământ, invitându-i la discuții pe sindicaliștii din educație chiar în ziua de duminică, 21 mai 2023, deci cu câteva ore înainte de declanșarea grevei generale, problemele pentru Guvern nu se opresc aici. După greva generală din învățământ, se anunță greva generală a celor din sănătate, pentru care se strâng deja semnături în spitale, centre medicale, cabinete de medicină școlară și instituții de asistență socială. Problema este că lista nemulțumiților din sistemul bugetar este mult mai mare!   

„SINGURUL RĂSPUNS: GREVA GENERALĂ! Ne mișcăm rapid în strângerea semnăturilor. Am mers în spitale, în rândul oamenilor unde am auzit aceleași doleanțe cu care ne-am obișnuit: condiții de muncă mai bune, o salarizare echitabilă, investiții mai mari în sănătate. Fiecare dintre noi le cunoaștem bine, dar de data aceasta am observat foarte multă încredere și curaj în rândul membrilor SANITAS. Personalul medical a avut răbdare îndeajuns, nu se mai poate ca la 6 ani de la aprobarea legii salarizării cadru, se ne confruntăm cu asemenea inechități salariale.

Am zis-o în trecut și vom continua să o zicem: singurul răspuns acum este greva generală. Prin spitale, centre medicale, cabinete de medicină școlară și instituții de asistență socială, circulă liste pentru declanșarea grevei generale. Avem nevoie de unitate. Nu noi, conducerea suntem sindicatul, ci noi, toți, de la membrul din organizațiile de bază până la biroul executiv. ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!”, a transmis Corneliu Stănică, președintele Uniunii Județene Sanitas Dâmbovița.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița
Echipamente digitale de ultimă generație în școli
ISU Dâmbovița, la Competiția Națională de Descarcerare
PSD Dâmbovița se mobilizează pentru alegerile parlamentare și prezidențiale
Descrețirea inovației (I)
Subprefectul Adrian Chițescu și-a înaintat demisia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale