Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.04.2024 00:16

La AJOFM Dâmbovița, pentru persoanele aflate în căutarea unui serviciu,


A A

327 de locuri de muncă disponibile

327 de locuri de muncă disponibile

AJOFM Dâmbovița vine în sprijinul cetățenilor cu o gamă cu o gamă variată de servicii și resurse care pot facilita acest proces. În acest sens, asigură activitatea de intermediere între angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă prin publicarea gratuită a locurilor de muncă vacante, oferă servicii de consiliere și informare în carieră, formare profesională cât și asistență în elaborarea unui plan de acțiune pentru integrarea sau reintegrarea pe piața muncii.

În baza de date de astăzi a AJOFM Dâmbovița sunt 327 de locuri de muncă disponibile, dintre care menționăm: electrician întreținere reparații, cofetar, macaragiu, instalator tehnico – sanitare și gaze, operator fabricație, facturist, conducător auto, agent servicii client, vânzător, tapițer, factor poștal, agent securitate, confecționer articole textile, laborant determinări fizico-mecanice, cartonagist, mecanic auto, electrician în construcții, rectificator universal, croitor, curier, lucrător comercial, crescător păsări, brutar, paznic, vânzător la domiciliul clientului, grădinar, ospătar, pizzar, operator calculator, operator vânzări prin telefon, casier-încasator, gestionar depozit, manichiurist, agent de vânzări, mecanic auto, manipulant mărfuri, confecționer - montator tâmplărie aluminiu, ambalator manual, mașinist la mașini pentru terasamente, lucrător-sortator deșeuri reciclabile, ajutor bucătar, operator la mașini unelte semiautomate și automate, recepționer hotel și stivuitorist. Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate următoarele posturi: - manager al sistemelor de management al calității, specialist în achiziții, programator fabricație/lansator fabricație, inginer zootehnist, ofițer conformitate  și ofițer bancar credite. Muncitorii necalificati au la dispoziție locuri de muncă în domenii precum: -ambalarea și motarea pieselor, agricultură, construcții și confecții textile.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița
Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale