Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.06.2024 00:14

Uzina de la Moreni și-a completat echipa managerială


A A

Director general nou la Automecanica

Director general nou la Automecanica

*Acesta se află în perioada de acomodare cu activitatea societății și se bucură de sprijinul sindicatului din Uzina Automecanica Moreni

 

Tocan Costinel este noul director general al Uzinei Automecanica Moreni! Acesta și-a început activitatea în urmă cu aproximativ două săptămâni și se află în perioada de acomodare cu activitatea societății. Ioan Manu, care a fost director interimar la Automecanica Moreni, după plecarea lui Corneliu Vișoianu în funcția de director general la UPS Dragomirești, a revenit pe funcția de director tehnic. Liderul de sindicat de la Unina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu ne-a declarat ieri că este deschis la o colaborare rodnică și constructivă cu noul director.  

„Deocamdată colaborăm destul de bine amândoi având în vedere c ă eu am ușile deschise peste tot, la București. Am creat și câteva posibilități de a vizita, printre care  Departamentul Producției de Apărare, Romtehnica pentru a vedea dacă găsim niște posibilități de contracte acolo. Lucrăm bine și pe  ceea ce înseamnă oamenii. Eu v-am mai zis, nu trebuie neapărat să cunoască partea tehnică, dacă este bun ca organizator  și ca partener de dialog, dacă este deschis și colaborează, atunci sprijinul meu este total. Asta se întâmplă în acest moment. De două săptămâni a început munca la Automecanica Moreni. Ioan Manu a rămas director tehnic”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat de la Uzina Automecanica, Constantin Bucuroiu.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale