Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2024 00:20

Editorial


A A

Victoria electorală în Dâmbovița

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai „localelor” în Dâmbovița: Corneliu Ștefan - președintele Consiliului Județean, și Daniel Cristian Stan - Primarul capitalei județului, municipiul Târgoviște, care au fost locomotive puternice ale Organizației Județene a PSD.

În mandatele celor doi, și județul, și Târgoviștea voievodală au cunoscut o remarcabilă redefinire, și economică, în ceea ce privește infrastructura, modernizarea smart producându-se în ritm alert. Tocmai de aceea nu trebuie să mire pe nimeni că și la președinția Consiliul Județean și la funcția de primar al municipiului Târgoviște, candidații PSD, cum se spune, au învins „en fanfare”. Ca de altminteri și Constantin Ana la Pucioasa, care de-a lungul celor două mandate, a schimbat în bine peisajul urbanistic al singurei stațiuni balneo-climaterice din județ.

„Omul sfințește locul”, iată o vorbă înțeleaptă a Românului și care este perfect aplicabilă în cazurile amintite. Și ca să nu fiu pus la zid că nu sunt echidistant/imparțial, să amintesc că și liberalul Marius Caravețeanu, la Răcari, și-a adjudecat biruința confortabilă la urne, tot pe principiul „omul sfințește locul”.

Așadar, Dâmbovița va fi etichetat cu insatisfacție de unii ca fiind „județul roșu”. Și? Mințile raționale n-ar trebui să țină seama de culorile politice, ci de fapte. În Dâmbovița, faptele cu adevărat relevante au fost / sunt în majoritate opera managementului PSD-ist. Asta este! Felicitări, Corneliu Ștefan! Felicitări, Daniel Cristian Stan! Aveți în propriile mâini viitorul străvechiului județ Dâmbovița și al legendarei sale capitale istorice. Succes!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Remco în Schepdaal
Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale