Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.03.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Pucioasa și Flacăra, cu șanse mici la play-off

Pucioasa și Flacăra, cu șanse mici la play-off

FC Pucioasa și Flacăra Moreni au remizat pe teren propriu în prima etapă oficială a anului la Liga a 3-a, chiar dacă porneau ca favorite, în duelurile cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel, respectiv CS Păulești. Două egaluri, cât două eșecuri, care diminuează foarte mult șansele pentru o calificare în play-off, acolo unde Flacăra a evoluat în sezonul trecut, iar Pucioasa în urmă cu doi ani, când a susținut și un prim baraj de promovare la Liga a 2-a.

Din păcate, reprezentantele județului la Liga a 3-a nu pot emite pretenții la mai mult, Flacăra Moreni și FC Pucioasa părând mai degrabă ca două echipe de play-out ale eșalonului terț. Până la urmă, sunt singurele cluburi dâmbovițene care mai țin steagul sus la acest nivel, întrucât județul nu a mai furnizat de ani buni o formație într-un eșalon național. Poate acum, într-un an în care adversarul din barajul de promovare, campioana din Dolj, nu pare de speriat, lider fiind Metropolitan Ișalnița.

În Dâmbovița, lupta pentru supremația la Liga a 4-a a ajuns să se dea între două echipe, Urban Titu și Roberto Ziduri, campioana en-titre Recolta Gura Șuții pierzând teren important, după eșecul de sâmbătă, pe teren propriu, contra liderului. Cu 3 puncte în plus și meciul direct acasă, gruparea din Titu are un ușor avantaj, dar se joacă. Fotbalul dâmbovițean are nevoie de mai multe echipe în eșaloanele naționale, inclusiv la Liga a 3-a, iar dacă va promova, Urban Titu pare capabilă să evolueze acolo.

Financiar, organizatoric și ca infrastructură, stadionul din oraș e în reconstrucție, iar baza sportivă de la Hagioaica bine întreținută, Titu poate aduce un plus național fotbalului dâmbovițean. Asta, evident, dacă va câștiga titlul județean, iar mai apoi barajul de promovare în Liga a 3-a.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale