Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.04.2024 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Longo, misterul unor luni pierdute

Longo, misterul unor luni pierdute

Cinci luni au trecut de la numirea lui Diego Longo în funcția de antrenor principal al Chindiei. Italianul, fost preparator fizic, a ajuns la Târgoviște după ce banca tehnică a formației care avea drept obiectiv promovarea în prima ligă la finalul acestui sezon a mai fost condusă de Dragoș Militaru și Vasile Miriuță. Remiza cu  Steaua București, din ultima etapă, a reprezentat meciul cu numărul 10 pentru Longo în campionat, din postura de antrenor al Chindiei.

În toată această perioadă, echipa târgovișteană a câștigat doar patru meciuri: două cu CS Tunari, unul cu Unirea Dej și unul cu CSM Alexandria. Echipele din Tunari și Alexandria sunt deja retrogradate, în timp ce formația din Dej păstrează șanse mici de salvare. Astfel, Chindia a câștigat doar în fața unor adversari modești, în toată această perioadă. Pe lângă faptul că s-a ratat obiectivul, iar în play-out parcursul este unul dezamăgitor, lui Longo i se poate reproșa inclusiv faptul că nu a reușit să ridice nivelul nici măcar unuia dintre jucătorii din lotul Chindiei.

Formația târgovișteană arată penibil în ultima perioadă, iar dacă Iustin Popescu nu traversa o formă excelentă, rezultatele ar fi putut arăta și mai rău. Atunci când portarul este cel mai bun jucător al unei echipe, înseamnă că sunt destul de multe probleme în modul de exprimare al formației respective. La începutul mandatului lui Longo, am solicitat răbdare, pentru a vedea nivelul acestuia, însă concluzia este clară, Diego trebuie să plece cât mai rapid de la Chindia.

S-a pierdut deja prea mult timp cu acesta, iar nivelul formației târgoviște a scăzut teribil. Sigur, faptul că s-a ratat play-off-ul nu este doar vina italianului, dar îngrijorător este faptul că trupa de lângă Turnul Chindiei practică un fotbal penibil, departe de pretențiile suporterilor formației târgoviștene. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, poate Diego Longo rămâne la Chindia și din vară. Nu mai mă miră nimic...

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale