Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:16

În județul Dâmbovița,


A A

Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor

*Pe lângă miile de vizitatori care au luat cu asalt Curtea Domnească din Târgoviște, dâmbovițenii au fost și la celelalte muzee din județ, anul acesta fiind și primul, după pandemie, în care toate au fost deschise publicului pentru Noaptea Muzeelor

 

Mii de dâmbovițeni au participat sâmbătă, 13 mai 2023, la cea de-a XIX-a ediție a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște! Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, întâlnirea nocturnă cu istoria și arta județului Dâmbovița a fost îmbrățișată de peste 15.000 de dâmbovițeni care au trecut pragul tuturor muzeelor din județ, fiind primul an în care toate muzeele au fost deschise publicului larg, după restricțiile din timpul pandemiei.

„Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor! Porțile Curții Domnești din Târgoviște au fost trecute de peste 4.500 de dâmbovițeni. Muzeul de Istorie a fost vizitat de aproximativ 3.400 de oameni, Muzeul de Artă de 2.700, iar Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic de 1.900. Peste 2.500 de vizitatori au fost și la celelalte muzee dâmbovițene, anul acesta fiind și primul în care toate au fost deschise publicului pentru Noaptea Muzeelor! Mulțumim tuturor! Vă așteptăm și anul viitor!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții CJD importante pentru cultură și educație
Pescuirea minunată
Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori
Comuna Raciu continuă să investească în infrastructura sportivă
Sprijin la Voinești pentru elevi și părinți
Înălțarea Sfintei Cruci
Liniște salarială după greva din vară
Mircea Geoană, primit la reședința Arhiepiscopiei Târgoviștei
Salonul Editorial Târgoviște, ediția XXII-a, de Zilele Cetății
Trienala internațională de sculptură "Vasile Blendea"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale