Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2024 00:13

Sportivii de la Petrom Flacăra Moreni


A A

Pe podium la Europenele de Karate Shito Ryu

Pe podium la Europenele de Karate Shito Ryu

* Elevii lui Gelu Cozmolici au revenit acasă cu trei titluri europene și alte șase medalii de bronz

 

Sportivii de la CS Petrom Flacăra Moreni s-au prezentat onorabil la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Shito Ryu pentru copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, găzduit de orașul german Regensburg, în perioada 17-19 mai. Elevii lui Gelu Cozmolici au revenit acasă cu trei titluri europene și alte șase medalii de bronz. Au intrat în posesia aurului Rareș Hăbeanu (kata cadeți), Alexia Moisan (kata cadete începătoare) și Melania Dragomir (kata copii 12-13 ani începători).

În schimb, cu medalii de bronz s-au întors acasă Anamaria Vremăroiu (kata cadete), Gabriel Brezeanu (kumite cadeți – cat. 55 kg), Araceli Toma (kata kobudo cadete), Alexandra Ioniță (kata cadete începătoare), Geanina Mușescu (kata cadete începătoare) și Mihaela Rădulescu (kata copii 12-13 ani începători). Aproape de podium s-a aflat și Ana Florea, care a încheiat concursul de kata junioare pe locul 5.

Convocări în lotul României

Din lotul României pentru Campionatul European au făcut parte 12 karateka morenari antrenați de Gelu Cozmolici, care pe baza rezultatelor de la competițiile naționale și-au asigurat prezența la turneul continental. În proba de kata junioare a concurat Ana Florea, kata cadeti - Rareș Hăbeanu, kata cadete - Anamaria Vremăroiu, kumite cadeți - Gabriel Brezeanu, kata cadete kobudo - Araceli Toma, kata cadete începătoare - Alexia Moisan, Alexandra Ioniță și Geanina Musescu, kata copii 12-13 ani Melania Dragomir, Mihaela Rădulescu, Hera Anelis și kata copii 10-11 ani începători Ioana Nae.

Cea mai numeroasă delegație

La ediția din acest an a Campionatului European, Romania a participat cu cea mai numeroasă delegație și cea mai valoroasa de altfel  clasându-se pe locul 1 în clasamentul final pe națiuni, fiind în fața Slovaciei (locul 2), Ungariei (3), Italiei (4) și Germaniei (5). La cea de-a X-a ediție a turneului continental, în probele de kata și kumite individual și echipe au luat parte aproape 500 de sportivi, care au reprezentat 22 de țări.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

S-a stabilit programul Cupei României
Unele motivate, altele hazardate
Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia
Au prins finale la Cupa României
Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale