Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.03.2023 00:20

Editorial


A A

Moscovei i este fric de... limba romn (II)

Moscovei i este fric de... limba romn (II)

Tot dup ideile inepte ale propaganditilor, fie ei i istorici, ai Kremlinului, moldovenii sunt de origine slav ca i inexistenta „limb moldoveneasc”, ca atare locul lor ar fi în Federaia Rus, dac s-ar putea cu întregul lor pmânt cu tot pân la Carpai.

De aici i „frica” Moscovei de... limba român, recunoscut ca limb oficial de stat în Republica Moldova, fapt ce va produce o i mai puternic retrezire a contiinei naionale dincolo de Prut, ceea ce va duce, dac nu acum, ci într-un viitor nu prea îndeprtat, la reunirea cu Patria Mam România.

De aici i vântul de nebunie antiromâneasc stârnit de Putin la Chiinu, furios aruncând în lupt/ în strad populaia locuitoare rus, partidele proruse, i amgindu-i i pe românii de pe acolo, este adevrat, bântuii de-o srcie lucie, cum c Maia Sandu i PAS sunt întruchiparea corupiei i a strii de înapoiere a republicii i c Bucuretiul i-ar fi trimis tancurile spre Chiinu.

S-i fie „team” c limba cea adevrat a unui popor ar fi o arm de lupt împotriva celui ce vrea s in în gulag acel popor, de fapt, distrugându-l, este o dovad nu atât de strategie politic, imperios necesar dinuirii „imperiului rului”, cât a unei stri de demen egal cu „crima împotriva umanitii” i care, în cele din urm, va duce la autodistrugerea imperiului. D-i Doamne!

 


George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Rsucire iohannist cu... sticl spart
O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale