Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.09.2023 00:18

Investiții în vizorul Arhiepiscopiei Târgoviștei


A A

ÎPS Nifon, în vizită pe șantierele unor obiective religioase

ÎPS Nifon, în vizită pe șantierele unor obiective religioase

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a efectuat o vizita pastorală, joi, 31 august 2023, la unele parohii si obiective religioase aflate în șantier, fiind însoțit de către Pr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial și Pr. Larian Vlădulescu, Consilier eparhial. 

La Mănăstirea Stelea, Înaltului Ierarh i-a fost prezentat stadiul lucrărilor la gardul împrejmuitor al complexului monahal și a vizitat biserica sfântului locaș. Mitropolitul Nifon a mers la Centrul Social Creștin, unde i s-au prezentat cele mai noi activități ale acestei instituții, iar apoi a discutat cu copiii îngrijiți în cadrul Apartamentului social protejat Sf. Ier. Nicolae.

 

Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a evaluat și activitatea Magazinului de obiecte bisericești, aflat în aceeași clădire cu Centrul Social Creștin, prilej cu care a oferit îndrumări pentru îmbunătățirea activității sale. Vizita pastorală s-a încheiat la Parohia Sf. Dumitru-Buzinca, unde Înaltpreasfinția Sa a transmis îndrumări cu privire la optima continuare a lucrărilor de consolidare-restaurare ale sfântului locaș.

 

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români
Al doilea elev eliminat din BAC


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale