Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.04.2024 00:16

În anul școlar 2024-2025,


A A

Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare

Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița anunță începerea perioadei de înscriere pentru clasa pregătitoare în anul școlar 2024-2025. Înscrierile vor avea loc în intervalul 11 aprilie - 14 mai 2024, oferind părinților oportunitatea de a-și înregistra copiii în sistemul de învățământ primar.

Potrivit regulamentului, în clasa pregătitoare se pot înscrie copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2024 inclusiv, sau cei care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2024, cu recomandare de la unitățile de învățământ preșcolar sau în urma evaluării efectuate de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE).

Evaluările CJRAE sunt destinate copiilor care nu au frecventat grădinița sau celor care s-au întors recent din străinătate. Acestea se vor desfășura în perioada 28 martie - 10 aprilie 2024, atât la sediul CJRAE, cât și în centre special amenajate în diferite zone ale județului.

Procesul de înscriere permite părinților să aleagă între școala de circumscripție sau alte unități școlare. Înscrierea la școala de circumscripție se face automat pe baza cererii, în timp ce pentru alte unități școlare, înscrierea depinde de locurile disponibile și respectarea criteriilor specifice.

Reprezentanții IȘJ Dâmbovița transmis faptul că cererile de înscriere online nu garantează automat un loc și nu elimină obligativitatea părintelui de a se prezenta fizic la unitatea de învățământ pentru validarea cererii, însoțită de documentele necesare.

Lista elevilor înscriși și locurile libere vor fi anunțate pe parcursul procesului de înscriere: pe 29 mai pentru prima etapă și pe 21 iunie pentru cea de-a doua etapă. Informațiile detaliate cu privire la înscriere sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere
Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra
Salonul Anual de Grafică-Desen „Marin Petre Constantin”
Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale