Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:17

Și în Dâmbovița, acolo unde Sindicatul Sanitas are reprezentare,


A A

Grevă japoneză în unitățile medicale din județ!

Grevă japoneză în unitățile medicale din județ!

*„Politicienii ne invită la discuții, ne ascultă, dar apoi la capitolul implementare, lucrurile nu stau așa bine” *„Ne-am pregătit de greva japoneză, iar în același timp am colectat semnăturii pentru declanșarea grevei generale”

 

De ieri, membri de sindicat SANITAS Dâmbovița, din toate instituțiile medicale unde sindicatul are reprezentare, au intrat în grevă japoneză! Președintele Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică, susține că, în ciuda discuțiilor cu liderii politici purtate la nivel național în ultima perioadă, se simte nevoia continuării mișcărilor de protest, pentru ca vocea oamenilor din sistemul sanitar să fie auzită mai bine. Mai spune liderul de sindicat că sănătatea a fost și este subfinanțată, iar angajații sunt cei pe umerii cărora cade povara în fiecare zi.

„Nici astăzi, după 5 ani de la implementarea Legii salarizării cadru 153/2017, nu avem rezolvate doleanțele de care ne plângeam de la început. Politicienii ne invită la discuții, ne ascultă, dar apoi la capitolul implementare, lucrurile nu stau așa bine. Ne-am pregătit de greva japoneză, iar în același timp am colectat semnăturii pentru declanșarea grevei generale. Am delegat liderii de sindicat local să colecteze semnături, iar cu acest prilej am reușit să aducem și membri noi în sindicat. Ne bucurăm să vedem că interesul pentru mișcarea organizată a lucrătorilor crește și numai așa, împreună, vom deveni o forță imposibil de ignorat, atât la nivel local, cât și național. În cazul eșuării negocierilor, Consiliul Național al Federației va decide continuarea calendarului de acțiuni”, a transmis președintele Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dorul toxic după imperiul defunct (I)
Investiții importante inaugurate la Băleni
Activitate cu tinerii la Centrul Social-Cultural al Parohiei „Sf. Nifon”
Probleme grave ale pensionarilor
Medicii de familie, în așteptarea noului contract cadru
Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale