Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:14

Se anunță luptă aprigă la Primăria Aninoasa


A A

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL

*„Decizia de acum 4 ani, când nu am candidat, nu a fost una tocmai inspirată, iar acest lucru este confirmat de locuitorii comunei Aninoasa în desele întâlniri pe care le-am avut cu dumnealor în locurile publice și private”

 

 

Violeta Stanciu


Fostul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, vrea să revină în funcția de primar, poziție pe care a deținut-o timp de 6 mandate, respectiv 24 de ani! Acesta a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la un local din Târgoviște, că va candida pentru funcția de primar al comunei Aninoasa din partea Partidului Național Liberal. Maricescu a recunoscut că a fost curtat de mai multe formațiuni politice, dar a ales să meargă pe mâna PNL pe motiv că acesta este singurul partid politic la acest moment cu care poate să facă echipă.

„Decizia de acum 4 ani, când nu am candidat, nu a fost una tocmai inspirată, iar acest lucru este confirmat de locuitorii comunei Aninoasa în desele întâlniri pe care le-am avut cu dumnealor în locurile publice și private. Luând în considerare abordările și sfaturile multor locuitori din comună am decis să respect doleanțele acestora. Am avut foarte multe întâlniri, am avut ușa și porțile deschise pentru toate formațiunile politice, am purtat discuții cu fiecare în parte și am considerat că singurul partid politic la acest moment cu care pot să fac echipă este PNL”, a declarat Constantin Maricescu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale