22.02.2024 00:14

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Galerie foto

*„Decizia de acum 4 ani, când nu am candidat, nu a fost una tocmai inspirată, iar acest lucru este confirmat de locuitorii comunei Aninoasa în desele întâlniri pe care le-am avut cu dumnealor în locurile publice și private”

 

 

Violeta Stanciu


Fostul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, vrea să revină în funcția de primar, poziție pe care a deținut-o timp de 6 mandate, respectiv 24 de ani! Acesta a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la un local din Târgoviște, că va candida pentru funcția de primar al comunei Aninoasa din partea Partidului Național Liberal. Maricescu a recunoscut că a fost curtat de mai multe formațiuni politice, dar a ales să meargă pe mâna PNL pe motiv că acesta este singurul partid politic la acest moment cu care poate să facă echipă.

„Decizia de acum 4 ani, când nu am candidat, nu a fost una tocmai inspirată, iar acest lucru este confirmat de locuitorii comunei Aninoasa în desele întâlniri pe care le-am avut cu dumnealor în locurile publice și private. Luând în considerare abordările și sfaturile multor locuitori din comună am decis să respect doleanțele acestora. Am avut foarte multe întâlniri, am avut ușa și porțile deschise pentru toate formațiunile politice, am purtat discuții cu fiecare în parte și am considerat că singurul partid politic la acest moment cu care pot să fac echipă este PNL”, a declarat Constantin Maricescu.