Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.03.2024 00:12

La Găești,


A A

Centura ocolitoare, în drum spre finalizare

Centura ocolitoare, în drum spre finalizare

*Prin implementarea acestei centuri, Găeștiul va avea multiple beneficii majore. Reducerea semnificativă a traficului în centrul orașului va aduce nu doar un aer mai curat, ci și o sporire a siguranței atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi

 

Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidat pentru funcția de primar al orașului, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul PSD Dâmbovița detalii despre proiectul Centurii ocolitoare a orașului Găești.

Lucrările pentru acest proiect de mare amploare au fost deja scoase la licitație, iar deadline-ul pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 15 aprilie 2024. Iorga a subliniat că, în contrast cu promisiunile din trecut, acum există garanții solide că acest drum ocolitor va fi finalizat, eliminând traficul greu din centrul orașului.

Prin implementarea acestei centuri, Găeștiul va avea multiple beneficii majore. Reducerea semnificativă a traficului în centrul orașului va aduce nu doar un aer mai curat, ci și o sporire a siguranței atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Iorga a subliniat că acest proiect va reduce frecvența accidentelor, în special cele în care sunt implicați vârstnici și copii. Alexandru Iorga a continuat seria beneficiilor pe care le aduce acest proiect.

Totodată, gradul de poluare se va diminua foarte mult. Vom respira aer curat și vom putea petrece mai mult timp în parcuri și în centrul orașului. Nu în ultimul rând, centura va însemna dezvoltare economică, atragerea de noi investiții și crearea de locuri de muncă. Nu este exagerat să spunem, chiar dacă în prezent ne aflăm în precampanie electorală, că acesta este un proiect istoric pentru Găești și că nu se mai află în stadiul de dezbateri, ci într-o fază administrativă avansată”, a declarat Alexandru Iorga, președinte al PSD Găești.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale