Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2023 00:19

Editorial


A A

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai prosper pentru toată lumea, pretutindeni”, o abordare incluzivă, bazată pe știință și pe colaborări pentru a-și înjumătăți (orașele – n.n) cota echilibrată de emisii până în 2030, pentru a ajuta lumea să limiteze încălzirea globală la 1,5 grade și să construiască sănătos, comunități echitabile și rezistente” sună minunat, nu? Diavolul însă, stă ascuns viclean și în noianuri de bune intenții. Ei țin, și cum ar trebui realiste aceste proiecte, în afară „procedurilor” pe care le-am enumerat pe la începutul acestui editorial? Și dacă vă coi spune că acest pârdalnic C40 este cu ardoare sprijinit – dacă nu cumva este vorba de adevărații promotori malefici, braț la braț cu idioții de la Davos, de fundațiile Open Society (Soros, deci), și altele, și nu numai, vă veți da seama că aceste fundații urmăresc să calce pe cadavre sporindu-și câștigurile. Auzi, deja, cântecul letal al „sirenelor verzi”. Pentru că  acești „proiectanți ai fericirii universale”, o  „fata morgana” de fapt, nu vor altceva – și acționează în acest sens – decât să ne … adaptăm, precum oile, la programul criminal al „Marii resetări”, care va duce, dacă umanitatea nu i se va opune ferm, la dispariția uneu însemnate părți a acesteia sau, ceea este mult mai probabil, la o sclavizare robotizată a popoarelor. Programul halucinant al C40, și cu ajutorul IA (artificial intelligence), scăpat de sub control, ar putea produce o Apocalipsă.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!
Nefertiti de... Cotroceni?!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale