Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.02.2024 00:13

În comuna Raciu,


A A

Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală

Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală

*Extinderea rețelei de gaze naturale este planificată să acopere o suprafață de 400-500 de metri, inclusiv cele trei sate ale comunei: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu

 

Autoritățile locale din comuna Raciu continuă să își intensifice eforturile pentru a aduce gaze naturale în localitate, un proiect vital pentru comunitatea locală. Recent, primarul Vasile Grădinaru a amintit despre determinarea sa de a realiza acest proiect și a promis că toate resursele vor fi mobilizate pentru a transforma această inițiativă în realitate.

Comuna Raciu se confruntă cu lipsa totală a rețelei de gaze naturale, o situație care a devenit din ce în ce mai urgentă pentru locuitorii săi. Extinderea rețelei de gaze naturale este planificată să acopere o suprafață de 400-500 de metri, inclusiv cele trei sate ale comunei: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu.

Cu toate acestea, conducerea Primăriei Raciu se confruntă cu întârzieri în obținerea aprobării și finanțării necesare pentru acest proiect important. Primarul Vasile Grădinaru a explicat: „Încă nu am primit niciun răspuns privind finanțarea pentru proiectul rețelei de gaze naturale. Încercăm să aducem această utilitate cât mai repede în localitate, ea fiind atât de necesară pentru localnici. Așa cum bine știți, trebuie să începem de la zero această investiție, nu avem deloc această utilitate în localitate”, a transmis edilul șef.

Comunitatea locală așteaptă cu nerăbdare implementarea acestui proiect, recunoscând importanța lui pentru calitatea vieții cetățenilor. Autoritățile locale sunt ferm hotărâte să transforme această necesitate vitală într-o realitate benefică pentru toți locuitorii comunei Raciu, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcursul procesului.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale