Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.03.2023 00:11

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu dezaprobă știrile negative care circulă despre mersul economiei și susține că...


A A

Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic

Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic

*„Am terminat anul 2022 cu cea mai mare creștere economică în rândul țărilor est – europene reușind chiar, în trim IV, să avem o creștere economică destul de importantă în condițiile în care știm cu toții ce ni se transmitea”

 

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte al PNL Târgoviște, declară război celor care propagă în spațiul public știri negative despre situația economică a României. Exasperat de ceea ce a auzit în ultimul timp, de situația dezastruoasă în care s-ar afla economia, lucruri pe care le consideră total neadevărate, liderul liberal a simțit nevoia să reacționeze, iar locul cel mai propice pentru a răspunde acestor acuzații a fost chiar conferința de presă de la PNL Dâmbovița. 

„Atâtea știri negative auzim despre România și despre economia Românei în spațiul public încât eu, ca român, simt nevoia să reacționez. Am trecut printr-o criză, pandemia ne-a afectat din punct de vedere economic, a urmat războiul din Ucraina care este încă în desfășurare, bineînțeles că ne afectează din punct de vedere economic și toate aceste lucruri au creat o psihoză la nivel național, au creat în rândul populației îngrijorări referitoare la situația economică. Am reușit să terminăm anul 2022 cu o creștere de 4,8%, este printre cele mai importante creșteri economice din Uniunea Europeană, dar și din Europa de Est. Sunt foarte importante aceste cifre care demonstrează că economia românească are rezistență, reziliență și poate să mențină acest ritm”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și consilier local în CLM Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu
Investiții masive în infrastructura rutieră
Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale