09.03.2023 00:11

Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic

Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic
Galerie foto

*„Am terminat anul 2022 cu cea mai mare creștere economică în rândul țărilor est – europene reușind chiar, în trim IV, să avem o creștere economică destul de importantă în condițiile în care știm cu toții ce ni se transmitea”

 

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte al PNL Târgoviște, declară război celor care propagă în spațiul public știri negative despre situația economică a României. Exasperat de ceea ce a auzit în ultimul timp, de situația dezastruoasă în care s-ar afla economia, lucruri pe care le consideră total neadevărate, liderul liberal a simțit nevoia să reacționeze, iar locul cel mai propice pentru a răspunde acestor acuzații a fost chiar conferința de presă de la PNL Dâmbovița. 

„Atâtea știri negative auzim despre România și despre economia Românei în spațiul public încât eu, ca român, simt nevoia să reacționez. Am trecut printr-o criză, pandemia ne-a afectat din punct de vedere economic, a urmat războiul din Ucraina care este încă în desfășurare, bineînțeles că ne afectează din punct de vedere economic și toate aceste lucruri au creat o psihoză la nivel național, au creat în rândul populației îngrijorări referitoare la situația economică. Am reușit să terminăm anul 2022 cu o creștere de 4,8%, este printre cele mai importante creșteri economice din Uniunea Europeană, dar și din Europa de Est. Sunt foarte importante aceste cifre care demonstrează că economia românească are rezistență, reziliență și poate să mențină acest ritm”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și consilier local în CLM Târgoviște.

 

 

Violeta Stanciu