Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.04.2024 00:19

În Dâmbovița...


A A

4.800 de șoferi amendați pentru viteză

4.800 de șoferi amendați pentru viteză

În județul Dâmbovița, infracționalitatea stradală a cunoscut o reducere în primul trimestru al acestui an, arată datele furnizate de comisarul șef Viorel Polexe, comandantul Poliției Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă. Comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, s-a înregistrat o scădere de 8,5%, sugerând o prezență sporită a polițiștilor pe străzi și o intensificare a activităților de prevenire.

În cadrul a 871 de acțiuni desfășurate în lunile ianuarie, februarie și martie 2024, cu efective mărite, au fost abordate diverse aspecte ale securității publice. Cele mai multe acțiuni, respectiv 586, au vizat menținerea ordinii publice, iar 132 au fost concentrate pe combaterea încălcărilor rutiere.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, polițiștii din Dâmbovița au aplicat un total de 27.677 de amenzi în primul trimestru al acestui an. Dintre acestea, 4.703 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, iar 19.238 au vizat abateri comise de conducătorii auto. De asemenea, au fost sancționați și cei care au apelat abuziv numărul de urgență 112, cei care au încălcat legea privind transportul în regim taxi și cei implicați în abateri în domeniul silviculturii.

Conducătorii auto au fost supuși celei mai mari proporții de sancțiuni, cu 4.800 de șoferi amendați pentru depășirea vitezei legale, 4.400 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 93 pentru conducerea sub influența alcoolului. În plus, au fost sancționați și pietonii, bicicliștii și căruțașii pentru diverse încălcări ale regulilor de circulație. Încurajator este faptul că în aceeași perioadă s-a înregistrat o scădere cu 5,88% a accidentelor grave de circulație.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște
Cuplurile de „argint” și de „aur”, omagiate de Ziua Familiei
Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, la 100 de ani de existență
„Nu sunt focare active de pestă porcină africană în județ”
Protest spontan la APM Dambovita
„Elaborare PUZ - Lotizare teren pentru construirie locuințe”
Pieri-vor românii? (I)
La Cornățelu, Băleni și Dobra, investițiile prin PJDL sunt în grafic
Olimpici naționali la religie ortodoxă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale