Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2023 00:17

La Târgoviște,


A A

10 unități de învățământ vor fi modernizate

10 unități de învățământ vor fi modernizate

*În ultimul timp, mai multe școli și grădinițe au fost transformate în unități de învățământ moderne, cu toate dotările necesare pentru desfășurarea activităților elevilor și profesorilor

 

La ultima conferință de presă, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că alte 10 unități de învățământ din Târgoviște vor intra într-un amplu proiect de reabilitare și modernizare. În ultimul timp, mai multe școli și grădinițe au fost transformate în unități de învățământ moderne, cu toate dotările necesare pentru desfășurarea activităților elevilor și profesorilor. Conducerea Primărie Târgoviște nu se va opri aici și anunță alte investiții pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională.

„Infrastructura educațională din municipiul Târgoviște este într-un proces de modernizare care a început în urmă cu ceva timp. În afară de cele trei unități de învățământ de care discutăm pe actualul Program Operațional Regional, și aici mă refer la Școala «Mihai Viteazul», care a fost deja reabilitată, la Școala «Matei Basarab», deja reabilitată și modernizată în acest moment, la Grădinița Nr 8  care a fost de recent redeschisă, după un proiect amplu de reabilitare,  alte 10 unități de învățământ din municipiul Târgoviște vor avea parte de lucrări importante de modernizare, reabilitare, extindere și dotare. Aici mă refer de exemplu la: Grădinița Nr 1, Grădinița Nr 2, Grădinița Nr 11, la Liceul «Voievodul Mircea», la Liceul «Ion Heliade Rădulescu», la Școala Nr 9, la Școala Nr 1, la Școala Nr 2 «Ioan Alexandru Brătescu Voinești», la Colegiul Economic «Ion Ghica» și Școala «Radu cel Mare», unde deja am semnat contractul de finanțare pe PNRR. Curând vor începe lucrările și acolo. Toate aceste unități de învățământ vor beneficia de lucrări importante de modernizare, fie prin PNRR, fie prin Programul Operațional Regional”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizare a iluminatului public pentru 64 de străzi
Vizite-maraton PSD de pe Valea Dâmboviței
Mitropolitul Nifon l-a primit pe reprezentantul Nunțiaturii Apostolice din București
Handbal european
Undă verde pentru proiectul de apă și canal în Nordul județului
Întreruperi de energie electrică programate
Investiții ample în infrastructura sportivă
C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)
Sprijin pentru Centrul „Sf. Andrei” de la Gura Ocniței
Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale