23.09.2021 00:16

Vreme rea în zona montană

Vreme rea în zona montană
Galerie foto

*Vremea se va menține deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o INFORMARE METEOROLOGICĂ valabilă în intervalul : 22 septembrie, ora 10:00 – 23 septembrie, ora 10:00, care vizează zona de munte a județulului Dâmbovița.

În intervalul menționat, la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10...15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vremea se va menține deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

V.A.